Nya Iphone 6 Plus …

När någon har frågat mig vad jag önskade mig i födelsedagspresent har mitt svar varit de senaste 2 åren: fred på jorden och en weekendbag från Louis Vuitton =)

Vissa har nog skrattat medan andra har nog höjt på ögonbrynen för att förstå om jag menar/menade allvar eller inte och ja, jag menar/menade allvar …

Nu skall jag skicka ett brev till Tomten där jag ber att få det ena eller det andra för visst förstår jag att man inte kan få allt det man önskar sig … och inser att det där är en vuxen tråkig visdom.

Mycket roligare att vara liten och tro att allt kan hända =) Den naiviteten kan jag bli lite lätt nostalgisk på <3

Apropå presenter fick jag  tre födelsedagspresenter när jag åkte till Göteborg idag. Hade olika ärenden i grannstaden men att ta emot presenter var den första som väntade innan jag sprang vidare till mina ” jobb måsten”.

En av de tre är lite smått hemlighetsfull men de andra två kan jag glatt dela med mig av.

En Iphone 6 Plus var precis det jag behövde då min ”gamla” har börjat krångla trots att det är ett år kvar innan jag hade kunnat ta ut en på min abonnemang. Blev därför väldigt glad över denna STORA mobil där jag kanske kan läsa mina SMS utan att anstränga ögonen =)

Av min syster i Julklapp önskar jag mig nu en av de glittriga mobil fodralen i swarovski kristaller som säljs i en favorit butik i Bologna (nu vet du detta Melissa, om du läser detta inlägg =)DSC_0031

Förutom detta underbara arbetsverktyg fick jag min favorit parfym från Clean som ÄR jag.

Min absoluta favorit och min dotter kan tom. spraya den på sitt halsduk för att den skall dofta ”mamma” <3

Ikväll skall jag försöka lägga mig i tid då jag vaknade vid 2 på natten, kunde inte somna om och gick upp och jobbade med Furia webbshopen. Inte så konstigt att jag är trött nu …

På The Little Showroom har vi nu 30% rabatt på de sista Please jeansen så passa på nu. Bara några få storlekar kvar så kolla in HÄR.

Nu skall jag förbereda lite middag här hemma och ha en skön kväll med lite TV och mys… <3

4 thoughts on “Nya Iphone 6 Plus …

    1. Tack Katarina <3
      Den som jag använder och älskar är den som har en liten rosa kant kring etiketten och mig veterligen heter den bara Clean, den klassiska troligtvis =)

  1. Klart man får önska sig saker trots att vissa ting är svåra att uppfylla. Naivitet och nyfikenhet är två saker som jag tycker vi vuxna borde ha mer av. Ser ju bara till mig själv. Fasen Vad trött jag kan bli på mitt vuxna tråkiga jag.
    Grattis på din födelsedag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *