Crazy Stupid Love …

Igår visades på TV4 en romantisk komedi som dock handlar även om allt annat än romantik & kärlek men även om de lustar som präglar oss människor . De kanske inte alltid är riktade mot den man lever med men de finns där latenta eller manifesta …

Så ser faktiskt verkigheten ut i vissa förhållanden efter några/många år med alla de påfrestningar som det innebär att leva tillsammans i nöd och lust. Trötthet, irritationer som aldrig bearbetas, vardag, lite tristess och saknad av att få känna sig åtråvärd (gäller så klart för båda könen) leder att man är mer mottaglig för uppmärksamhet och flört när den inträffar.

Generella uttalanden som skall tas som sådana (behöver inte gälla dig så ta inte allt personligt) och personliga åsikter (varken rätt eller fel men vad jag tror) som gör att det är lätt för vissa personer att tro att några vänliga ord, söta sms och en promenad en söndag ses som ett intresse för ett möjligt förhållande vilket inte alltid behöver vara fallet.

Freud trodde att det mesta i livet hade med libidon att göra och även om han har kritiserats för detta så kan jag ändå inte riktigt förkasta helt hans åsikter och teorier. Jag håller inte med honom i allt men Freud hade inte varit Freud om inte hans teorier fick en stor inverkan i dåtiden och dagens sätt att se på människor.

Sexualdriften … Hmmmm … Hur mycket styr den oss? För ett tag sedan fick jag i bloggen kritik för att jag hade läst att medelsvensken har sex 2,8 ggr i månaden och jag blev chockad av siffran då jag tyckte och tycker att det är en väldigt låg siffra.

Jag blev ”anklagad” av någon för att vilja vara en ”sexgudinna” vilket fick mig att skratta för är man en sexgudinna om man skulle vilja ha sex med sin partner mer än 2,8 gånger per månad? En mycket märklig slutsats i så fall =)

Man får självklart välja att lyfta fram andra mysiga aspekter med det förhållande man har där sex blir mer en bisak men bara för att man har sex mer än 2,8 ggr per månad behöver inte detta innebära att man inte kan lyfta fram samma mysiga aspekter. Det ena behöver inte utesluta det andra i mitt tyckande.

Oavsett vad så har vissa av oss delade åsikter och många känner nog försvarsmekanismen att förkasta mina åsikter för att försvara hur de själva har valt. Det är så vi fungerar …

För att återgå till filmen som har nog fått lite inspiration från den kända boken ”The Game” så driver den lite med hur vi så lätt ”går på” vissa repliker, vissa små knep som är till för att få, i detta fall, kvinnan att hamna i säng när hon istället kanske önskar något mer än det som är.

Självklart faller även casanovan till slut för det finns inget charmigare än humor, självdistans och personlighet även när man skall ha sex.

”The time of my life” scenen är en liten klassiker och en otrolig söt scen som får åtminstone mig att smälta.
goslingfans10f-1-web
Har du inte sett just denna scen se den precis HÄR

Vill du le, kanske känna igen eller kanske vilja vara den som stod framför Ryan i den scenen så sök upp den här filmen som egentligen visar hårda fakta inbäddade i en söt romantisk komedi … Smart då den blir då inte lika provocerande men den sänder ändå lite olika budskap som kan vara rätt så intressanta att diskutera en söndag som denna.

Nu skall jag servera frukost till min lilla och så skall vi ta Knut och gå en promenad för att spana på några lägenheter utifrån som vi har sett på nätet.

Vi behöver känna viljan att flytta helt enkelt för nästa vecka kommer en mäklare och skall titta på vår mysiga lägenhet där vi har bott i 7-8 år …

Önskar dig en mysig söndag så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *