Black & silver for 579:- …

Klockan är över 11 och Nicole läser (hon skall ha läst en bok under lovet) medan jag snart skall sätta igång och tvätta lite kläder då högen blir bara större och större för varje dag…

Har fått frågan om att ni ville se bakre delen av den snygga klänningen som jag bloggade om häromdagen.

Här ser ni den diskreta V ringningen och så ser ni tydligare på dessa bilder färgen som är svart/silvrig. 579:- väl använda kronor på en klänning som är skön, snygg och tidlös.
DSC_0016

Klänningen finner du HÄR.

Tog på mig den för att åter visa hur den ser ut men får även be om ursäkt då jag  har min söndagsmorgon look som kännetecknas av ” i don t care how i look” =)

Har dock nu efter bilden tvättat håret och skall nu fixa det lite så att det ser lite mer ”nyvaken” ut.
DSC_0008
Tre klänningar är redan sålda så det gäller att inte tänka för länge framför vissa plagg som har vissa priset …
DSC_0020
Vet ni vad som hände mig igår kväll förresten? Utan att veta hur så gick en bit av en tand (en av de som sitter därbak) sönder så nu måste jag ringa min tandläkare, ett samtal och ett besök jag gärna hoppar över då jag tycker att det är något obehagligt att sätta mig i en tandläkarstol. Är inte ensam om detta, jag vet =)

Konstigt nog kan jag inte heller låta bli att hitta till den söndriga tanden med tungan så att det gör ont … Märklig man är =)

Nu skall jag få ordning på min lilla tonåring som är sådär ”som små tonåringar” kan vara =) och jag tror att ni förstår vad jag menar …

9 thoughts on “Black & silver for 579:- …

  1. Hej!
    Jag köpte idag i storlek S men tänkte om jag kan lämna tillbaka och beställa M i webshopen !
    Valbona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *