Lyx & budget på promenad …

Nicole och jag har ju bestämt oss för att flytta. Vi vet dock inte var och vi vet inte när …

När vi gick förbi ett resebolag kom hon på idéen att vi kanske kunde flytta till Bora Bora men när jag fortsatte med att vi där kunde kanske sälja bullar på stranden eller köpa oss en fiskebåt för att försörja oss, då bestämde hon sig för att Borås kanske ändå var ett bra alternativt =)

Själv skulle jag kunna tänka mig en vecka i Borås (då jag har min dotter här) och en vecka i en större stad som inte präglas av den här småstadsmentaliteten som jag är lite rebellisk mot.

Alla känner alla, alla vet något om en eller så hittas historier på för jag har hört väldigt märkliga historier som om att jag har en dotter som går på gymnasiet =) Så är det i en liten småstad men så är det även lite mysigt när man vet vilka man träffar på morgonen när man går till jobbet, när man vet vem som levererar olika paket och vilka alla är som bor och jobbar i ens närhet….

Hade jag bott en vecka här och en vecka i en annan stad hade jag kunnat få det bästa av två världar så jag fortsätter att tänka att en dag blir det nog möjligt.

Idag har vi dock gått runt och letat oss fram till de bostadsrätter som vi har sett på nätet och som skulle intressera oss samtidigt som jag även mycket väl kan tänka mig hyra bara det är rätt lägenhet i rätt hus. Lite kräsen nämligen =)
DSC_0002
DSC_0001
Otroligt skönt väder ute men jag tog ändå på mig den ursnygga vinterjackan från Blonde8 som vi även säljer HÄR.

Webshopens dyraste plagg men den här och den svarta är två jackor som är helt underbara och det märks även i priset.

Fick dock låna min dotters Uggs inspirationer från HM som kostar 150:- och Nicole hälsar att de även finns i svart.

Själv hittade jag original Uggs på 20% rabatt och beställde de direkt så nu väntar jag på dem för hur ljuvligt är det inte att sticka ner foten i en varm skön fluffig sko?DSC_0008
DSC_0011
Och så ser ni lite färgerna i håret efter att Antonio Axu fixade mörkare slingor …

Trivs i det och vill verkligen inte bleka det mer. Nu skall mitt vanliga hår få möjlighet att få växa ut utan att gå av …DSC_0009
Det roliga är att vi aldrig hittade de två husen som bostadsrätterna skulle ligga i så vi får kolla noga på Hemnet och ge oss ut igen någon annan dag för nu skall vi fixa en av mina tre favorit desserter och om det i nästa inlägg <3
DSC_0015DSC_0016

4 thoughts on “Lyx & budget på promenad …

 1. Hej

  Härliga ute bilder ser ej ut som november, men jag älskar att det är så Och hårfärgen är så fin. När du skrev att Nicole sa att Uggs fanns i svart kom jag på, hon skulle visa en onepice från Gina eller H&M….Har jag missat det inlägget? Jag tänkte om den är mysig kanske det blir ett köp om det finns i alla storlekar haha

  Lycka till med att hitta nytt boende, spännande Project
  Kram Nettan

  1. Hej Nettan =)
   Ja, hon skall allt få visa den men hon säger själv här att hon är lite kort =)
   Den är verkligen fin den jumpsuiten så skall övertyga henne =)
   Kram och tack snälla.
   Trevlig novembersöndag =)

 2. Haha skrattar åt mej ” onepice ”….Vad fick jag det ifrån…Är det chokladen som fattas i kroppen haha….Jumpsuiten heter de ju…Onej Nicole är så fin och bär upp kläderna så fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *