Ljuvlig blus från Fira …

Hej igen mina läsare!

Jessica påminde mig igår om vilken underbar stress vi upplevde när de trillade in ordrar under Påskhelgen då Fira hade kommit ut i vår webbshop The Little Showroom.

Fira är nämligen en av våra mest sålda brands och ett märke som älskas för de ljuvliga blusar som passar sådär alldeles perfekt till alla läckra denim som vi även har. Stoppa i blusen lite slarvigt vid sidan och njut av en casual stil som passar de flesta av oss.

Något Gunilla & Lotta satsar väldigt bra på är att se till att Fira får fantastiska image bilder, sådana som skapar en känsla för plagget utan att se alla detaljer.

Bilden nedan är på en blus som kom igår (bilderna har jag lånat från Firas hemsida) och som jag snabbt fotade framför spegeln (våra yngre tjejer skall få fota om den och bättre) för att ni redan nu kan få möjligheten att handla den då den är bara så underbar vacker…

HÄR finner du den <3
page13-1010-full
page13-1011-full
Helt plötsligt blir jag sugen på att köpa ett rött läppstift att matcha mina röda naglar med för nu när mina lips är mindre så kanske att jag kan framhäva dem lite =)

Vågar du färg?

2 thoughts on “Ljuvlig blus från Fira …

  1. Hej…. Jag är en lipgloss tjej så då blir det inte så mycket färg utan bara lite olika toner. Känner mig tillgjord i läppstift, men superfint på andra så önskar jag kunde ”vänja” mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *