Halloween friday …

Halloween … Min lilla är hos kompisen Agnes för att äta tacos , sminka sig och gå ut på lite ”bus eller godis?” eller vad man nu säger …

Den här bilden skickade hon för att visa hur ”fina” de är =)
IMG_7390Om någon skulle svara ”bus” vad gör barnen då?  Hmmm … undrar =)

Nicole har köpt sig idag självlysande låtsasnaglar med spindlar på, en spök bag att ha godiset i och så röda hemska låtsaständer då ett skrämmande leende är en viktig detalj när man ler vid dörröppningen. Hon har fått tydliga instruktioner att aldrig någonsin gå in även om allt känns oskyldigt.

När hon sedan har roat sig denna spökiga kväll med barn som turas om att knacka på dörrar i samma grannskap då kommer Knut och jag och hämtar vår lilla. Vi är alltid redo <3 Helst hade vi velat gömma oss bakom buskar för att ha koll på ”säkerheten” men så kommer den där ”MEN mamma” som gör att man känner sig lite överdriven …

Skall du besöka någon kyrkogård i helgen för att hälsa på någon som inte längre bor på samma plats som oss?

Imorgon eftermiddag efter att ha jobbat klart skall jag försöka övertyga min dotter att följa med till den kyrkogård där mina morföräldrars aska finns och för att skicka en extra omtanke till mina två hundar som också bor numera i himlen.

En liten som dock får daglig omtanke av kunder och andra i hans omgivning är Knut <3

Nicole tog på honom hans hundslips när de skulle på lunch hos mamma, hur söt som helst en kväll då alla skall se hemska ut =)
IMG_7281HJÄLP!

Efter att jag hade skrivit inlägget kom två vampyrer och knackade på min dörr!!! De hade fått skjuts innan de skulle äta tacos =)

Tack för besöket skrämmande ni <3
DSC_0003
Nu önskar dig en skön fredagkväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *