Tips på två vackra klänningar under 800:- !!!

Innan läggdags skall jag nu tipsa om två nyheter som är så färska att vi har inte hunnit fota dem ännu och som är så nya att vi inte ens har fått upp de i butiken men lovar att de finns där imorgon när jag öppnar kl. 10.

DEN HÄR ljuvliga svart/silvriga långklänning med en enkel liten V ringning på baksidan faller och sittter inte åt runt midjan som vissa klänningar tenderar att göra. Här har du en klänning som är snygg samtidigt som du känner dig bekväm i. Priset på 579:- gör den naturligtvis ännu attraktivare för mycket klänning för under 600:-
IMG_7182
Ytterligare en fantastisk klänning är DEN HÄR vinröda  i en underbar stretchig material. En underbar klänning i en fantastisk färg då det är härligt ibland att inte alltid ha black.

Priset är 799:-
IMG_7161
Rabattkoden på 20% som varar i 1,5 timma till får EJ användas på dessa två klänningar då jag har precis lagt in dem <3

Med dessa två klänningstips önskar jag dig godnatt från vårt casa då min lilla vampyr är nu åter hemma efter att ha knackat dörr och skrämt villaägare =)

Godnatt <3

4 thoughts on “Tips på två vackra klänningar under 800:- !!!

  1. Jag måste fråga..har du både bloggen här och den på finest.se nu? Jag ”bytte” till att kolla på finest, men såg jag att du har nyare inlägg här, som inte är med på finest.. Vilken ska jag kolla på? Jag vill ju inte missa dina inlägg :)

    Hoppas du får en fin halloweenhelg :)
    Kram

    1. Jag är nog lika förvirrad om inte mer men har bestämt mig för att fortsätta här tills den nya Finest är fixad så läs här … Kommer dock att lägga in ngn av inläggen här även på Finest ifall ngn läsare där tittar in men läser du här missar du inget =)
      Kram och tack för att du följer <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *