Red nails …

Har precis kommit hem från butiken och det känns som om jag har varit hela dagen i ett rum med en massa ljud och brus då det snurrar lite … Så skönt att därför ha lite tystnad, köpt en kaffe och snart sitta med mer jobb men hemma i soffan…

Inser att jag hade behövt ett litet kontor så att jag sitter vid datorn så som man bör göra när man spenderar några timmar vid den. Nåväl …

På lunchen var jag och och fixade mina naglar. Har jag haft fransk manicure vill jag oftast ha färg gången därefter och idag var inget undantag. Älskar den här knallröda färgen.

Röd är en varm färg och har alltid varit en favorit på kläder. En färg som väcker uppmärksamhet men som ej skall användas vid förhandlingar då den även associeras med varningar. Ingen färg till bankmötet eller löneförhöjningen =)

Skall du dock gå ut så är en röd topp precis det du skall ha då den står för fysiska behov (de roliga fysiska behoven =)), kärlek och överlevnad.
IMG_7380
Då energi och kraft är två viktiga egenskaper i mitt liv just nu  valde jag den här färgen som jag älskar för den symboliserar både sexuella behov (så att vi inte misstolkar de fysiska) som kärlek.

Nu skall jag jobba vidare och tycker att det är mycket lättare och roligare att skriva vid datorn när naglarna är nu röda  Gillar känslan bakom färgen <3

 

 

3 thoughts on “Red nails …

 1. Hej

  Nu är jag lite förvirrad dina bilder kommer upp ¨på båda bloggarna ska dom de? hihi …Snygga naglar, rött är snyggt
  Ha en fin helg
  Kram Nettan

  1. Är helt förvirrad jag med =) för jag har inte bestämt mig hur jag skall göra =) Väntar dock att hoppa helt till Finest tills de har fått sitt nya utseende =)
   Tack <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *