Träning med Anna Gren …

God eftermiddag!

Klockan är 17 och det är mörkret som väntar därute när det är dags att lämna butiken om en timma för att vandra hem (har bara 400 meter att gå =)

Min dag startade med träning tillsammans med min duktiga PT Anna Gren. Värmer alltid upp på löpbandet och idag var det lutningen mer än själva farten som var ”grejen” Att löpa eller gå med hög lutning är bra för den bakre delen av kroppen så självklart ställde jag mig in på detta och sa inte emot. Vem vill inte försöka fördröja den fallande processen som dock har redan påbörjats för länge sedan? =) Försöker nu vinna lite tid och så sprang jag på lutning 9. Har du testat det? Det känns =)

Ibland är en minut såååå otroligt lång så att man verkligen undrar om tiden är verkligen alltid samma.

Efter löpbandet var det dags för mage, bål och armar …
IMG_7074
Min blog är inte den som får frågor om var träningskläderna är köpta =) för jag äger bara ett par byxor och linnena eller t-shirten med något gym märke på är nog 4-5 år gamla =)

Grejen är att de fungerar lika bra som de snygga och nya =)
IMG_7075
Den här bilden var jag tvungen att kolla några gånger innan … Big ass men bjuder på den ändå för den skall bli snyggare och framförallt ser den ju ut så =)
IMG_7092
Idag har Jessica varit med mig i butiken så vi har varit på olika våningar och ropat till varandra utan att höra ”Vad sa du?”, ”Hör dig inte Jess” är ständiga repliker … och värre lär det bli med åren =)

Tänkte bara titta in och önska dig en trevlig kväll men även för att pusha de som mig som är lite gym lata att ta sig tid till lite träning oavsett vad du väljer att göra.

Kram <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *