Nicole goes Ullared …

Det är en mycket glad och nöjd dotter som kom hem efter en utflykt med sin pappa och sambo Anna.

Känner ni igen de gula påsarna? Ja, de har varit i Ullared och shoppat loss =)

Minns när en väninna sa till mig (hade då bott i Sverige kanske i 3-4 år) att jag räknades inte som svensk om jag inte hade varit i Ullared. Självklart har jag varit där men är nog mer för mindre butiker som hemma i Italien än Gekås.
DSC_0002
Jag erkänner dock att det är det perfekta stället att köpa några presenter i och att det är en upplevelse i sig att gå runt och titta på människor och varor. Inte undra på att man har gjort en serie på detta ställe som har blivit en svensk utflyktsklassiker.

Måste nog boka en trip dit någon gång i framtiden för det var verkligen läääänge sedan.

Nicole var framförallt nöjd över att jag tyckte att hon hade köpt riktigt bra presenter till kusinerna i Italien.
DSC_0004
Vi vill ha en riktig Jul med familj och en massa paket som kontrast från hur jag firade förra året =)

Vi tog en mamma och dotter selfie <3
IMG_6956
Som ni kanske ser fixade jag ögonfransarna idag, en hel månad utan men nu var det dags med lite onaturligt för jag behövde det idag =)
IMG_7039
Innan vi skall förbereda oss för att titta på Svenska Hollywoofruar ikväll tänkte jag tipsa dig åter om att vi har 20% rabatt på allt i webbshopen fram till fredag (koden finns i föregående inlägg) och så har idag kommit denna nya favorit från vårt nya märke Ten To Love, pris: 1299:-

Köpte den direkt till mig själv och jag sparar kvittot =) Den här är min och inte butikens längre.

I just love it! Stor i storleken då den är lite oversize och skall bara hänga lite casual och snyggt. Vi har XS och S kvar, M är redan såld. Är du S välj XS och är du M välj S.

Vi lägger inte ut den på nätet då vi har just 20% rabatt till på fredag men ringer du till oss till butiken 033-255151 så kan du köpa den via telefon för just ordinarie pris <3
IMG_6939
Snart dags att bänka oss framför teven med thé och filt …

Önskar dig en ljuvlig tisdag kväll <3

4 thoughts on “Nicole goes Ullared …

  1. Hej

    Så söta ni är på selfien…Nicole ser så glad o stolt ut att shoppat julklappar …..Du och Nicole kommer ha en underbar jul med din syster och barn…Jag är så glad att du kommer iväg och få njuta och umgås….Ja läste i tidigare inlägg att du skulle till My o fira din födelsedag hoppas ni får skoj och mysigt…Och lycka till med att fota alla plaggen till nya webshopen det kommer nog ta ett tag eller…
    Snart börjar SHF
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *