Nu fungerar rabattkoden …

Godmorgon mina fina läsare!

NU går det att handla med 20% rabatt i vår webbshop HÄR, ett litet tekniskt fel som gjorde att rabatten ej dök upp =)

Koden är DjYrVyrLF5 så bara att göra ett nytt försök <3

I butik uppger du koden ”Höstlovserbjudande” för att få 20% (detta gäller dock ej på varorna markerade med Furia.se bredvid prislappen)

Tre Blonde jackor kvar i vår webbshop för er som vill tjäna mest genom att handla dyrast =)
16
Nicole har åkt till Ullared med sin pappa och sambo så hon har fått lite pengar för att köpa var sin present från henne till kusinerna i Italien som vi skall fira Julen med (läääääängtar såååååå mycket efter den veckan).

Länge sedan jag var där men ett perfekt ställe att shoppa lite leksaker på för prisskillnaden är för stor för att inte jämföra…

Idag skall jag faktiskt lägga i lite lösgögonfransar då jag känner mig allt för naturlig ut, nästan i chocktillstånd över denna förvandling som är till det bästa eller till det sämsta beroende vem man frågar =)

Behöver få in lite ytlighet och lite utseende för att klara av den stressen som har varit på senaste tiden. Märkligt hur lite utseendefixering gör att man kan gömma sig lite bakom den … Känner mig mindre naken, mindre sårbar då <3

Nu tillbaka till jobbet och till era mysiga beställningar som trillar in <3

Tack för att ni finns därute …

 

 

4 thoughts on “Nu fungerar rabattkoden …

 1. Förstår att det är tufft för Er just nu. Hoppas nya webshoppen löser en del för Dig! Det är INTE lätt att vara egen, jag vet. Tycker nya hårfärgen var perfekt, men det är ju DU som ska gilla det. Lite utseendefix gör så klart att man mår bättre, i alla fall för stunden. Å det kan det väl vara värt, eller hur? Hur som, hoppas det löser sig för Er, Ni har en jättefin butik/webshop, älskar Din klädstil/smak o även inredningen. Kämpa på!

  1. Folk tror nog att man lever något slags lyxliv med snygga kläder och dylikt men sanningen är inte alltid som man tror och är man egen så vet man oftast att det är en mycket slit och stress som döljer sig bakom det synliga =)
   Vet du, tror verkligen att den nya kommer att fungera utmärkt då den börjar utan att ligga efter och så som man bör göra =)
   Vi kämpar vidare men lovar att allt som kan hända och verkligen hänt =)
   Man kan inte berätta ALLT i en blogg men gillar inte vissa myndigheter längre kan jag säga utan att skämmas =)

 2. Hej,
  jag hoppas också att det ska gå vägen. Det gäller bara att INTE komma efter, å det är såå fort gjort. Jag har varit med om det jag också, och jag hatar vissa myndigheter jag också.
  Nu lyfter vi blicken uppåt och framåt och hoppas på det bästa.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *