Bananpannkakor ? =)

Min dotter har försökt baka bananpannkakor MEN resultatet blev inte riktigt som hon hade tänkt sig =)

Det såg dock bra ut i förberedelserna …

Den rosa hjärtformad sleven finns att köpa HÄR.
DSC_0002
Har du ett recept på detta som är enkelt och då menar jag ”löjligt enkelt” så skriv den … Trots vårt italienska efternamn är inte matlagning/bakning riktigt vår ”cup of tea” <3

Vi tänkte bjuda på lite mor och dotter bakning här i bloggen men det verkar inte gå så bra =)

Vi ger oss dock inte …

 

7 thoughts on “Bananpannkakor ? =)

 1. Hej

  Jag har ett recept verkar lätt, har vart på väg att testa men inte gjort det än…

  *Mosa en banan
  *Knäck 2 ägg och vispa ihop till en smet
  *Tillsätt vaniljsocker/pulver eller kanel
  *Stek i smör /kokosolja

  Smeten räcker till 2 stora eller 6 små
  Vissa tycker det är svårt att få pannkakor att hålla ihop. Dela då upp smeten och gör plättar istället. Lättare att hantera

  *Servera med blåbär /hallon eller ngt annat mumsigt

  Kanske detta är likadant recept som ni har/ Lycka till
  Kram Nettan

 2. Hej! Jag brukar göra till mig som frukost… Knäcker ett ägg o lägger i en banan… Kör med stavmixern till en slät smet och steker i rapsolja! Äter keso och bär till!! Supergott :) Jag har tom ”lurat” min 7-åriga brorsson att äta dessa istället för vanliga pannkakor. Lättast att vända om man steker de som lite större plättar o inte fyller hela stekpannan… Lycka till!

 3. 1 ägg och en banan mosas eller mixas, har haft i lite majsmjöl ca 1/2 msk för att hålla ihop det lite bättre, steker i plättar, inte för hög värme, har tagit tid att få till bra plättar men ge inte upp

 4. Hej

  En fråga, ni har 20% denna vecka, jag skulle nu skicka iväge en beställning, ska det inte komma upp på beställnings sidan/varukorg 20% när jag skrivit in koden och klickat på Verifiera kod? för jag ska väl klicka i Verifiera kod rutan?
  Gör jag fel?
  Jag har inte skickat iväg beställningen är rädd att jag gör fel, hoppas du ser denna fråga snart
  Ha en fin dag
  Kram Nettan

  1. Hej

   Ok, Tack, nu är den iväg skickad och det kom upp denna gång 20%, tydligen skulle jag skriva koden 2 ggr. Men vill du kolla så det blev rätt
   Tack snälla Michela
   Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *