Mys på jobbet …

Klockan 8.45 mötte jag upp kollegan Jessica för att ta en kaffe och prata jobb då jag har varit iväg i några dagar och då det är mycket vi skall ta itu med i och med att vi båda skall och jobbar halvtid men även annat.

Ibland längtar jag till att få gå i pension =) men den pensionen hänger ihop med vad man har tjänat under årens lopp så jag gissar att jag lär aldrig få gå i pension och klara mig med den summan. Märkligt livet är egentligen men det får bli ett annat inlägg misstänker jag …

In i lilla butiken …

Vi kokade lite kaffe medan vi förberedde för öppning <3
DSC_0010
DSC_0013
men även lite utanför …

Nu kommer en bild så att ni som vill får se min nya hårfärg som är nu lite mer naturlig samtidigt som jag fortfarande är blond.

Tröja från italienska GAS, 699:- HÄR och halsband från danska Hipzen, 998:- HÄR.
DSC_0049
DSC_0050
IMG_6732
Min dotter Nicole kom och hälsade på för att visa att hon hade köpt sig en snygg jumpsuit från Gina och den var verkligen underbar.

Skall be henne ställa upp som model imorgon =) så att ni kan få ett tips från henne =) Den där lilla smilgropen får mig att smälta <3
DSC_0004
Nu har jag slutat i butiken som sköts av Jessica fram till 16 medan jag lägger in varor på den nya kommande då november månad närmar sig …

Vad skall ni hitta på idag? Vi funderar på om vi skall gå på bio eller som igår bara ta på oss myskläder och ligga i sängen och titta på en massa movies.

Känner mig även väldigt nöjd då jag har nu även ringt till en fastighetsmäklare som skall komma hit och värdera min lägenhet om ett par veckor. Förhoppningsvis går jag plus minus 0 vid en försäljning så att jag kan betala alla lånen på föregående butik och känna en slags nystart i livet. Tråkigt att betala för något som ej finns så måste bli av med den tråkiga känslan som inträffar varje månad när stora summor dras bort från kontot.

Vi har även pratat länge på att flytta då vi känner att vår underbar lägenhet är lite liten speciellt nu när jag kanske även behöver ett kontor.

Vet du någon som skall flytta här i Borås och som har en stor 3:a eller 4:a på minst 90kvm? Hör gärna av dig på mitt mail isf: michelacastellari@hotmail.com

Nu skall det jobbas en stund till innan lördagsmys känslan får ta över <3

10 thoughts on “Mys på jobbet …

 1. Du är riktigt fin i håret. Härlig blond färg.
  Idag kommer en väninna på te hos mig. Vi ska sitta och lösa alla världens problem (problemen med män). ;-)
  Så jag köpt hem lite gott.
  Imorgon blir det choklad och lakrits mässa på Ullevi.
  Det kommer bli en helt underbar helg för mig.

  Jag hoppas du också får en underbar helg!

  1. Jag tror att du bör hålla dig borta från mässan med tanke på ditt löfte. Det brukar ju alltid vara massa gott att provsmaka.
   Kram tillbaka!

 2. Tycker din lägenhet är så mysig och jag har tankar på att flytta in i centrum. Jag undrar vad du har för hyra på din lägenhet?
  Vänligen
  Johanna

 3. Hej

  Din hårfärg är så fin tycker jag, ser fräscht ut..Nu längtar jag att få gå till frissan…Och gissa vem frisören blir i november ? Din vän Johanna, då ska jag o min kompis dit igen…Så skoj…

  Nicole är så söt…Lik sin mam, då blir hon söt o fin…Här är det mys kläder på och inget godis…Jag är sååå STOLT över mig…snart är det ju 2 veckor….jag som är verkligen chokladoman heter de så eller hittar jag på ett ord haha

  Ha en fin kväll/Kram Nettan

 4. Ditt ”nya” jag ser toppen ut! Kanonfin i håret. Skitsnygg! En liten fråga, vad har du för stövlar på dig? De var så snygga. Mvh Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *