Grace …

Medan min dotter Nicole har roat sig med att titta på sin serie så har jag suttit bredvid i vår stora soffa och njutit av en film, en historia baserad på en del av Grace Kellys historia.
Grace_Kelly_MGM_photo
grace-kelly-bride-790440
Förutom skönheten, de vackra kläderna, miljön, prins och prinsess drömmen som många kanske hoppades var en verklighet så visar filmen att sanningen är inte alltid en saga.

Det är nog aldrig det, bara att inse… Disney filmerna lurar oss i tidig ålder men så inser vi att de är bara ritningar med en historia framtagna för att vi skall känna någon slags hopp till framtiden, till att våra drömmar kommer att förverkligas.

Det som jag tycker kommer fram i filmen är rollspelet vi spelar i livet. Självklart är vi oss själva MEN med vissa modifikationer för vi måste hålla vissa fasader för oss och andra.

Är du samma person med samma beteende gentemot vilka du än möter eller tycker du själv att du beter dig olika beroende i vilket sammanhang och med vilka människor du är?

Med familjen kan du göra och säga vissa saker som du aldrig skulle säga och göra på din arbetsplats, med dina barn är du på ett sätt som du inte är när du själv är med dina egna föräldrar?

Älskar sådana tankar för jag är helt övertygad att vi tillåter oss vara olika beroende vilka vi är med. Vi måste helt enkelt gå in i olika roller utan att för den saken skull vara oss själv.

Mänskliga val <3

Har du inte sett filmen Grace med Nicole Kidman tycker jag att du skall titta på denna underbara film som berättar hur Oscarsbelönade Grace Kelly spelar sitt livs roll som Furstinna av Monaco.
Princess-Grace-Nicole-Kidman

2 thoughts on “Grace …

  1. Hej

    Grace Kelly var så vacker och vilken brudklänning hon bar…Tragiskt död….Tack för tipset om filmen jag har inte sett den

    Ha en fin söndag /Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *