Religion tips …

Vaknade inatt av mardrömmar, något jag har sällan har men ibland känns något så verkligt och obehagligt även när man vaknar att man under en stund inte vet vad som var mardrömmen och vad som kan vara sanningen. Hemskt!

Idag tänkte jag i detta inlägg tipsa om kläder från Religion Clothing då de har i sina kollektioner vissa kläder som man kan använda till vardag men som man även kan ha när man går ut eller på fest då de står för en cool och avslappnad stil.

Ni vet när det skall se ut som att något inte är genomtänkt men är det =)

Först ut denna ljuvliga oversize tröja (storlek S på mig) som inte sticker alls (är helkänslig för obehagliga material). Älskar färgen, den sköna modellen och den avlsappnade stilen som man får samtidigt som man känner sig välklädd.

Alla kläderna från Religion finner du HÄR.
IMG_6797
Ett perfekt linne som även kan vara lite party är DEN HÄR som vi har haft tidigare i en annan print. Helt ljuvligt läcker och annorlunda på ett snyggt sätt. Lång framtill och kortare och helsvart baktill. Just love!
IMG_6812
IMG_6810
Sist men inte minst denna söndag då tiden skall ändras men fortfarande innehålla 24 timmar är denna svarta top. En sådan som man gillar då den är svart och alltid rätt. Ta på dig den till dina denim eller till ett par svarta byxor. Till boots/kängor till vardag och till klackar på kvällen.
IMG_6831
IMG_6827
Hoppas du har fått lite söndagstips när du kanske sitter och googlar vid din dator denna höstdag <3

Nu skall stor och mini Castellari gå en promenad med Knut och köpa lite till Nicoles pyssel då hon håller på och förbereder Julen …

Kram från oss <3

 

2 thoughts on “Religion tips …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *