Mina två kvällstips …

Innan jag stänger datorn så vill jag tipsa er om Hotel Scandic Kungsgatan där jag bodde i två nätter om ni vill bo centralt.

Kanonläge, trevlig personal, trevliga rum och en mysig frukostbuffé som jag njöt av imorse när jag satt där redan vid 7.30.
DSC_0001
DSC_0002
Här satt jag och myste <3 innan jag gick till stationen …
DSC_0003
Vet inte riktigt vad min dotter tycker om min nya hårfärg =)

”Det är inte fult” är inte direkt det man yttrar om man tycker att ”det är fint” Hahaha! Tror nog att hon gillade mer sin mamma när hon var blond, big lips och ögonfransar. Hon har påpekat att jag inte ”passar i att se ut som alla andra mammor” så gissar att hon har uttalat något slags tycke i de orden =)

Själv försöker jag spegla mig ibland men nu ser det lite mörkare ut så undviker speglarna =) Hjärnan måste anpassa sig helt enkelt men lite ljusare vill jag ha det … =)

Nog om färger. Bor du i Stockholm måste du bara köpa den här borsten på NK då den kommer att säljas där. Antonio använde nämligen ingen plattång på mig men sina egna borstar som är helt fantastiska.

Den här bilden med ord  har snygga Marie Serneholt (vars hårfärg har just Antonio framtagit) postat på sin instagram . Gå förbi annars Antonio Axus salong så kanske du kan köpa en på plats annars är han på NK den 7/11 (tror jag) för att visa hur man kan använda den för att få volym och få till de vågor i håret som så många älskar. Antonio kör the italian way …
IMG_6642
DSC_0018
Ett tips på boende och ett tips på borste. Dags för fredagsmys nu <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *