Blond enligt Antonio Axu …

Klockan är strax efter 1 på natten och jag har en mer nyanserad och lyxigare blond färg och klippning.

Som ni vet har jag i några månader tänkt att jag skulle våga låta en av Sveriges duktigaste frisörer ta hand om mitt sönderblekta blonda hår där håret går av vid varje blekning och det inte längre kan växa ut pga. att man fortsätter samma misshandel gång efter gång då man ej vet vad man skall annars göra.

Min vän och frisör Fazli har vid flera gånger sagt att jag måste sluta bleka (något han alltid har vägrat göra på mig) så jag lyssnade på hans och andras råd till slut =)

Det har varit lite av en process då jag var ”rädd” att jag skulle känna mig för mörk men ikväll var det dags att åka till Antonio Axussalong för att höra vad han tyckte och vilka råd han ger för att kunna ta sig ur detta.

Är lite sömning ut så jag kommer att skriva mer imorgon men vill redan nu mitt i natten visa en före och ett par efterbilder så att ni kan se hur en blond sönderblekt hår kan få en mycket lyxigare ton och klippning.

Före …
IMG_6616
Efter …
DSC_0010
DSC_0005
DSC_0015
Senare på kvällen och under ljuset av lamporna. Inte de mest rättvisare bilderna på denna färg men imorgon skall jag ta kort ute så att ni ser och så skall jag dela med mig av Antonios ord angående blekt hår och extensions. Horribel kombo enligt honom och många andra frisörer men med tålamod kan man få tillbaka sitt egna hår…

More will come …

Godnatt <3

One thought on “Blond enligt Antonio Axu …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *