Före & efter bilder …

Nu sitter jag på tåget mot småstaden igen efter 3 mysiga dagar i storstaden och ja, jag längtar redan tillbaka till allt man kan sysselsätta sig när man kommer iväg och när man är ledig.

La ut den här bilden på instagram (@michelacastellari) och det var många av er som gillade min nya hårfärg.

Mjukare än tidigare och en lyxigare känsla i nyanserna. Mindre peruk om man nu skall få fram vad kanske vissa tyckte …

(Jeans och skjorta kommer i nya kommande webbshop furia.se. Börja följa redan nu på instagram @furia.se så öppnar den i november månad)
IMG_6618
Jag började helbleka mitt hår för ca 8 år sedan och sakta men säkert såg jag hur mitt långa hårsvall blev kortare och kortare utan att jag hade någon gång klippt det.

För att få tillbaka längden satt jag in extensions och efter det har det rullat på då jag ville vara blond och långhårig. Till skillnad från många andra så har jag inga rädslor i att se lite/lite mycket ”plastig” ut för jag kan även erkänna att jag gillar den typen av utseende samtidigt som jag inser att jag vill få ut mitt egna hår, något som ej är möjligt genom att fortsätta behandla det som jag har gjort tidigare.

Vill påpeka att så här känner jag nu och jag kan även få en panik  attack och bara blondera mig igen så den rätten behåller jag =)

Som jag skrev vid föregående inlägg har min vän och frisör Fazli aldrig blekt det då han vägrade förstöra mitt hår ytterligare och då han har givit mig rådet att göra något med färgen. Då han dock vet hur jag kan vara så ville han inte göra det på mig. Bättre att välja en duktig frisör i Stockholm att bli arg på ifall att =)

Jag känner dock ingen som helst känsla av missnöje får jag erkänna. I just love it så tack alla som har fått mig att våga ta steget och tack Antonio Axu för mitt nya hårsvall.

Alla råd han gav mig får ni i ett annat inlägg för nu åker jag bak och fram och mår lite illa  … =)

Avslutar med en bild från tåget och en tagen för ca 3 veckor sedan.

Från blekt blond färg, stora läppar och lösgonfransar till mjukare blond färg, mindre läppar och inga fransar.
Bild 2014-10-24 kl. 10.18 #2
Bild 2014-05-17 kl. 09.57What is happening? =)

34 thoughts on “Före & efter bilder …

 1. Snyggt Michela du är jättefin med det nya :) ikväll är din syster på Skavlan .. skojar men ni är rätt lika ..ha en fin helg … kram G

 2. Väldigt fin färg, precis som du säger så ser den lyxig ut. Grattis och hipp hipp hurra för det är (tycker jag) alltid pirrigt när man ska prova ny färg.

 3. Ett nytt försök!
  Tycker du är skitsnygg i båda färgerna, men ”blondes” hade more fun!
  Pösspåre för att du bjuder så mkt på dig//kram marie

 4. Gissar på att du snart är lite ljusare även om detta passar dig fint:)
  Du klippte löshåret men genast blev det längre, du tog bort läpparna men fyllde på igen( vet att det var för att de blev skrynkliga iofs).
  Vi får väl se vad det blir:)

 5. Förstår det som att du på nät sätt vill anpassa dig till normen- inte för mkt löshår helst inte alls, inte förstora läppar, inte blekt hår inga lösögonfransar….men det är ju inte du. Du vill ju se ut så som man helst ”inte” ska för det sticker så mkt i svenska avundsjukan- så skit i alla andra som vill ha platta hängpattar, skrynklor i ansiktet….och tunt skandinaviskt hår. Ballare att du kör ditt eget race och gör om dig när du är mer mogen för en mer au naturelle look istället. Du är så vacker i båda. Kanske att du får en bättre slags man efter dig nu. En viss stil attraherar ju vissa sorter. Tack för en ärlig härlig blogg

  1. Tack Elisabeth =)
   Jag känner efter men kommer att välja lite större läppar och lite blondare hår samtidigt som lösögonfransar är bokade =)
   Man måste verkligen känna att man ser ut så som man önskar och inget efter de oskrivna normerna som regerar med sitt pekfinger men har en bild framför mig och då behövde jag bli mer naturale för övedriva lite men inte lika mycket =)
   Tack själv för att du läser om dessa ytligheter som speglar senaste skrivandet =) men det är tankar som präglar mig just nu =)
   Kram

  2. Håller med att du kanske kommer få en annan sorts män( till viss del) efter dig. Unga killar dras nog till dig pga att du är osvensk till både sätt och utseende, du vågar stå för att du gillar yngre, inte många ensamstående kvinnor i 40-årsåldern som gör det, det är bra.
   Har ju inte med din hårfärg med att göra men har reflekterat över det. Tror ändå att du kommer ha kvar dina beundrare ändå, trots lite mindre läppar och lite mörkare hår:)

  3. En av de yngre killarna tyckte att jag inte skulle låta håret bli mörkare för visst lockar ett visst utseende vissa naturliga reaktioner =) Att se lite ”porrig” ut är något som de flesta skulle inte vilja men jag har har lärt mig att se det som en komplimang =) så gissar nog att du har rätt i att det lockar kanske mindre eller mer vissa typer =)
   Vill dock förtydliga att de typer jag har träffat hittills är fantastiska så jag hoppas att det inte riktigt är så heller =)
   Kram =)

  4. Yngre killar gillar nog den porriga milflooken men de är nog mest ute efter den sexuella upplevelsen/ spänningen istället för förhållande. Helt ok om det är på bådas villkor vilket jag tror du har koll på:)

 6. Alltid vacker men den nya färgen är lugnare, båda jätte fina. Rätten till att göra vad man vill med sitt utseende är vä helt underbar, åsikten andra har om mer lr mindre all förändring är däremot skrämmande, tycker du är en otrolig kvinna med skin på näsan. Fortsätt så

  1. Den är verkligen vacker men jag skall nog vara lite mer blonde ändå … Inte lika mycket som innan men mer än nu =)
   Nu skall jag dock låta det vara då färgen kommer ändå att försvinna efter några tvättar =)
   Tack snälla …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *