Med Mikaela och Gustav …

Hej mina läsare!

Tittar in med ett inlägg innan jag skall och få håret fixat … Tror att frisören själv är lite nervös inför den här uppgiften men så är han även en av Sveriges duktigaste så lägger en hel del tillit i hans kunskaper om blonda färger =)

Efter en riktig skön förmiddag som dock präglades av huvudvärk efter 1 1/2 glas rödvin intagen igår kväll (tål nada =) gick jag till VS butiken som har öppnat här i Stockholm för att köpa min favorit body lotion från de och för att köpa en liten present till min lilla som har önskat sig en liten (eller stor) present vid varje Advent … Har man en enda dotter så är det lätt att säga Ja till det mesta =)
DSC_0001
Från VS till en av Sveriges snyggaste butiker, Mathilde som ligger bredvid NK.

De har en massa olika kända märken och såg att de även sålde DESSA läckra halsband som även vi har i butiken & webbshopen.

Förutom kläder, skor och accessoarer finns även en hel del inredning som den här till våra fyrbenta familjemedlemmar  … 11.500:- är dock nästan dyrare än min egna säng så … en annan gång =)
DSC_0005
DSC_0006Efter några stop i olika butiker träffade jag min vackra väninna Mikaela med lille sonen Gustav och tillsammans tog vi en sen lunch vid Mood Gallerian.

Mikaela hade på sig den snygga tröjan från engelska märket Religion och hon strålade i de röda nyanserna. Älskar rött på kläder, en färg som symboliserar passion och som inte behöver mer än sin färg.

Denna fantastiska tröja finner du HÄR.
DSC_0010
DSC_0011
Vi åt en god hamburgare med lite lite lite pommes =)
DSC_0009
Nöjda och mycket belåtna och mätta tog vi Gustav och gick till en annan favoritbutik, LV <3
DSC_0012
Inne på Louis Vuitton kollade jag weekendbagen som jag har velat ha i snart 10 år =) och även väskan Neverfull då en dator får plats i den. Så snygga väskor och de stora resväskorna/kofferten är så otroligt vackra…

Vi tog kaffe i Sturegallerian och när vi skulle lämna träffade jag på en leverantör så jag tog en Cola med honom innan jag tog mig tillbaka till hotellet. Mötte på ”Idol” deltagarna vid dörren och insåg att jag inte riktigt kunde med att stanna upp dem för att fråga efter en autograf till Nicole =)

Nu en dusch och så skall jag ta mig till salongen för att få hårtid.

Tänk på mig och önska mig lycka till, PLEASE =)

 

2 thoughts on “Med Mikaela och Gustav …

  1. Hej

    Du har hunnit med en massa ser jag…Härligt för dej…Klart jag önskar dej lycka till och tänker på dej när du är hos frissan…Det blir säkert kanon..Visa bilder sen…

    Söt lite vovvesäng du såg….Jag gillar Mathilde affären…När åker du till Borås? Ohh vad glad Nicole kommer bli när mamsen köpt grejer till henne från VS

    Kram Nettan och Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *