Unicef & ebola …

Man kan inte annat än att påverkas av allt det som händer i vår värld så i detta inlägg tänker jag inte ens försöka att locka dig att köpa något men jag hoppas att du klickar på länken längst ned i detta inlägg för att hjälpa Unicef i kampen mot denna fruktansvärda sjukdom som drabbar vuxna men även många barn.

Livet är så otroligt orättvist så varje människa som har turen att födas där svält och sjukdomar inte är en daglig kamp borde ta sitt ansvar genom att sänka en summa pengar. Avstå från en pizza, ett plagg och hjälp Unicef att hjälpa de som verkligen kämpar för livet.ImageProxy.mvc
Ebolans snabba spridning i Västafrika har ödelagt många barns och familjers liv. Antalet fall stiger i rasande fart. Det är en kamp mot klockan. Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas värst.

I de drabbade områdena i Guinea, Sierra Leone och Liberia bor uppskattningsvis 8,5 miljoner barn som riskerar att smittas.

Tusentals barn har förlorat sina föräldrar, skolor och vårdcentraler har tvingats stänga och många av de barn som själva har insjuknat isoleras från sina familjer av rädslan för att bli smittad. Det är bråttom. För att stoppa epidemin behöver vi alla hjälpa till.

Ge en din gåva till Unicef nu HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *