En bra start på veckan …

Ofta är måndagar en sådan dag som man inte riktigt ser fram emot då det innebär att helgens oftast sköna stämning och ledighet är ett minne blott i några dagar =)

Att därför starta med ett roligt inslag är det bästa tipset och att få starta den med humor och vänner som ger energi är guld …

Kan inte sluta tänka på vad roligt/chockande det skulle vara för många att höra våra samtalsämnen för de är kantade med mycket ”glimten i ögat” och självdistans och av tre personer som har upplevt och sett mycket och med det menar jag just mycket =)

Fazli hade idag på sig en t-shirt från Dead Legacy, ett märke som levererar många snygga print till både tjejer och killar.

Detta märke och just denna print kommer att säljas i kommande webshop Furia.se men bor du i Borås finner du detta märke hos min tredjedelskusin Brissman här i Borås.

De har gjort om butiken och fått in en ny kollega  och butiken har nu fått en riktig ansiktslyftning. Skall dit och fota någon dag så att ni kan se vilka snygga butiker som finns här i vår småstad.

Denna print tycker jag dock att du skall köpa på Furia.se så fort sidan är lanserad.
DSC_0002
Tania körde istället sin Herbalife t-shirt för glöm nu inte att vi är många här i Borås som har valt dessa produkter istället för att falla för godiset och bullarna.

De hjälper och jag är en av de som säljer dem så vill du beställa dem eller börja sälja dem maila mig på michelacastellari@hotmail.com.
DSC_0006
Hår, läppar, resor och jobb diskuterades i en salig blandning. Fazli är nog mer rädd än mig för att jag skall känna mig för mörk om jag färgar håret på torsdag och misstänker att han har rätt då han såg min panik när han hade försökt göra det men ibland skall man våga eller? =)DSC_0013

Min tröja från Religion Clothing, 599:- finns HÄR.
IMG_6483
Idag är jag själv i butiken fram till 18 (Jess kommer ett par timmar) men efter det har jag en massa att göra då jag åker till huvudstaden imorgon och så tänkte jag även träna då kroppen behöver röra på sig för att få lite energi =)

Hur har det gått att vara utan socker i helgen? Jag åt nötter istället och skall inte göra om det. Först och främst går jag upp så fort jag tittar på nötter och så mår jag inte speciellt bra av dem så bort med dem med! Att ha de som någon substitut är kcal mässigt inget bra alternativt vilket vågen visade tydligt =) Suck …

Vi har förresten fått påfyllning av de snygga nyckelringen där 10% av intäkterna går till Cancerfonden. HÄR finns dem.
IMG_6384

 

Nu skall jag ta hand om lilla butiken och så hörs vi  lite senare <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *