Snygga bälten & en favorit upcoming outfit …

Klockan är strax efter 13. Har du hunnit med en massa roligheter idag, eller har du jobbat alternativt legat i sängen och bara haft en riktig skön söndag förmiddag utan måsten?

Själv gick jag upp vid 8 för att gå ut med Knut, gå till jobbet, lägga in nya produkter i nya kommande webshop och för att hämta dessa ljuvliga bälten i mjukt skinn från svenska Fira som nu finns precis HÄR. Hur snygga som helst till denim och en enkel skjorta, blus, tisha. Älskar dem!
DSC_0008
Efter lite jobb hämtade jag Nicole hos sin pappa då hon skall vara här hos mig nu i två dagar. Vi gick till Knalleland, ett shoppingcentra i Borås som hade sin storhetstid när alla posterorderkataloger fanns representerade där men som nu är en tråkig sådan men några få butiker att besöka.

Nu har dock en kvinna jag känner fått uppdraget att vara ansvarig för detta och jag håller tummarna för att hon lyckas åstadkomma något bra med tiden. Lycka till Marie! En stor biopalats hade nog lockat boråsarna dit då den här i centrum är rätt så liten och i behov att moderniseras lite. Bara ett litet tips =)

Nu sitter Nicole och jag framför teven efter att ha gått under regnet och har satt på teven. ”Ladies of London” visas och rätt så underhållande om man gillar den typen av program. Vackra kvinnor som lever glamourösa liv.

Förr om åren fick vi ta del av sådant genom serier som ”Dynasty” och ”Dallas”, idag är det istället ”reality” som har tagit över glamouren. Riktiga människor med liv som får oss att tänka bort från våra vardagsproblem och att vilja ha något som de har. Vad lockar och vad irriterar? =)

Apropå att locka tänkte jag visa något som kommer på www.furia.se när den öppnar i november. Hur snyggt som helst!!! Tänk dig en av de bälten från Fira till detta så har du en fantastisk snygg outfit som är casual men genomtänkt <3
IMG_6409
På tisdag åker jag till Stockholm i ett par dagar för jobb och för lite nöje så har lite att fixa innan dess men bara roliga saker så skall absolut inte stressa igenom dem.

Har fortfarande inte bestämt mig om jag skall våga låta mitt hår bli färgad till en blondare naturligare nyans/nyanser. Velar fram och tillbaka =)

Nu lite pyssel med min dotter and … COFFEE för det får jag iaf. dricka =)

Ha en fortsatt trevlig domenica = söndag <3

 

2 thoughts on “Snygga bälten & en favorit upcoming outfit …

  1. Det låter som en underbar söndag.
    Själv så har jag suttit i soffan på morgonen och tittat på tv. Jag har svårt att komma igång på morgonen om jag är ledig och inte har något planerat. Sen fick jag besök av en vän. Det blev kaffe och massa prat. Han håller på att bygga ut sitt hus och jag håller på att försöka hitta bra lösningar i min lägenhet. Det är alltid bra att ha någon som man kan få och ge idéer till.
    Jag fick massa av energi. Så det blev storstädning av badrummet. Ska fortsätta med städningen, så att jag kan ta det lugnt när jag kommer hem från jobbet i veckan.
    Det blir nog en kväll i soffan framför tv:n.
    Hoppas du får en fortsatt underbar söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *