Stockholm imorgon …

Nu har jag duschat och tvättat håret och medan det torkar så håller jag på att packa inför 3 dagar i huvudstaden.

Åker efter lunch imorgon så morgondagen blir lugn med jobb framför brasan och med lite champagne för att fira en vän som har fyllt år.

På onsdag skall jag istället fota denna vackra väninna och tjej i några av t-shirten för nya webshopen. Så tacksam för att du ställer upp Michaela och längtar efter en mysig låååång gemensam lunch …
2078439
2078440
På kvällen skall jag ta tunnelbanan (lär åka vilse =) för att åka och fota en kille som många tjejer/kvinnor kommer att sukta efter. Världens snällaste som också ställer upp som model för webshopen så har fantastiska modeller för en av de märken som kommer att fotas just på onsdag av lilla moi.

Är ingen fotograf direkt men ”i will do my best” som man säger när man vill …

Nu skall jag packa färdigt och titta lite på tv rutan med min lilla <3

Som alltid är det så svårt att veta vad man skall packa ned .. DEN HÄR urläckra skjorta från Religion kanske?
IMG_5276
Buona serata <3

7 thoughts on “Stockholm imorgon …

  1. Önskar dej en trevlig tripp till huvudstaden! Vill också säga att jag uppskattar din blogg! Trevlig läsning där du bjuder på dej själv och är öppen och ärlig. Intressant att läsa helt enkelt!
    Kram

  2. Hej

    Det låter som 3 skojiga och spännande dagar här…Just de, det är väl killen som va din gäst på en premiär…Skoj att det dyker upp bilder på honom…Du och din kompis är så söta på bilderna…Glömde säga i telefonen Trevlig och Välkommen hit..Jag var så inne och glad för byxorna haha
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *