Herbalife …

Godmorgon eller god lunch min fina läsare,

inte ofta jag har med mig någon slags matlåda men idag har jag det vilket känns lite roligt. Wokade grönsaker, kyckling och lite lite ris … Måste hålla sötsuget borta nu när vi har inlett ”no sugar” fram till Jul med några få undantag när jag fyller år och lussekatter på Lucia dagen. Ingen regel utan undantag är mitt motto =)

Själv fram till 13-14 för att sedan bli avlöst av Jessica. Har min dotter ikväll så vi har lovat varandra läsdag i sängen ikväll för det är så lätt att fastna framför teven. Vi älskar att ligga i sängen och läsa, prata, skämta … De stunderna innehåller lite magi i form av kvalitetstid.

Nu när vi är några som har bestämt oss för att vara nyttigare eller nyttiga fram till december skulle jag även vilja passa på att berätta lite om en komplement till din kost.

Jag är av den åsikten att riktig mat är alltid bäst. Ingen kan få mig att tro något annat MEN vi är många som hoppar över den nyttiga riktiga maten för att istället trycka i oss en macka, godis, en bulle som en tillfällig lösning på vår hunger eller sötsur.

Om du är som mig så tycker jag en shake gjord på proteinpulver är en fantastisk lösning. Du kan blanda proteinpulvret med mjölk eller som mig med juice. Jag köper alltid Brämhults svarta vinbär som jag blandar med Herbalife proteinpulver, shakar och får i mig ett mycket bättre alternativt än det godiset, mackan som jag annars springer iväg och köper vid 14-15 då jag är hungrig efter att inte ha ätit någon lunch.

Jag tror inte om att jag är ensam om detta. Vi äter knappast något på dagen för att sedan på kvällen leta i skafferiet, kylskåpet, frysen efter det som vi inte borde men som frestar våra sinnen till den graden att vi inte längre ”kan avstå”.

Min väninnas man Marcus sa till mig för några år sedan något som fick mig verkligen att ”komma ihåg orden”. Han sa att anledningen till att jag inte är hungrig på dagen är att jag inte längre förbränner. Att vara hungrig kan ses ibland som något positivt och skall inte alltid förknippas med att ”man skall lyssna på kroppen”. Att äta regelbundet är en hemlighet som alla som kan något om kost är eniga om oavsett vilken kost de sedan förespråkar.

Min väninna Tania och Marcus har i Borås öppnat upp City Wellness för att ta hand om sina Herbalife kunder. Efter att förra veckan varit på ett möte har jag därför nu bestämt mig för att inte bara äta men även sälja dessa produkter som står för över 30% av all försäljning gällande proteinpulver och som har funnits på marknaden i över 30 år. Inget som kommer ut snabbt på marknaden för att sedan försvinna efter ett år. Herbalife är en produkt som är en stabil grundsten och som bara utvecklas hela tiden.
3Med en Nobelpristagare som forskare bakom sig och en team med kända namn så är detta ett seriöst företag som kanske kan få dig att tänka om gällande din kropp.

Bor du i Borås maila mig så kan vi tillsammans besöka City Wellness för en scanning och en genomgång om hur dessa produkter kan hjälpa just dig och bor du inte i Borås maila mig gärna på michelacastellari@hotmail.com.

Du kanske har bara frågor angående att köpa dessa produkter (en färdig startpaket finns) eller så kanske du känner att du vill även sälja dem till vänner och familj. Oavsett anledning känn dig fri att maila för jag är nu med i Tanias team för att sälja Herbalife. Detta kanske får mig att skärpa mig gällande mig själv är min tanke! =)

Förra veckan serverade Tania en otrolig god té för några Herbalife nyfikna. Sååååå god!
DSC_0011DSC_0003
Börja med att testa grundpaketet så kommer du att känna en skillnad i välmående. Maila mig på michelacastellari@hotmail.com för priser och frågor. Nu jäklar skall jag visa att mina kommande 43 år är bara en siffra =)

Att lyckas handlar om motivation …
DSC_0010
Kram <3

9 thoughts on “Herbalife …

 1. Tänkte just på dessa produkter idag då jag sett att du talat väl om dem innan. Jag har ju ngr kg som borde bort och gått på vv ett tag, men det är precis som du säger, suget sätter in och då är det svårt att stoppa. Men jag har såååå svårt för pulver körde en nutrilett en gång men höll verkligen på att spy, så frågan är hur de smakar för oss klökmagade.

  1. Hej Clara,
   Nutrilett och Herbalifes F1 shake är som natt och dag. Som Micheala skrev kan de blandas med mjölk, juice eller vad du tycker är gott. Gör en got smoothie lägg i två msk med en smak som du tycker är god. Lägg i bär, annat som gör att att du får en fantastisk shake så kontakta Michaela med ett mail så hjälper hon dej
   /Roger
   PS. Trodde en gång i tiden också att Nutrilett var något att ha men inget slår Herbalife näringsmässigt eller smakmässigt då du själv väljer

  2. Clara, jag GARANTERAR dig utan någon som helst tvekan i denna frågan att det är inte samma som Nutrilett. Inga klumpar eller äcklig bismak så maila mig så fixar jag att du kan provsmaka det. Du kommer att bli förvånad …

  3. Pedro, hahaha! Du har allt rätt där men jag köper Brämhults blåbär och svarta vinbär så inte samma som juice paketen du troligtvis refererar till men lite fruktsocker är för mig svårt att undvika helt =)

 2. Jag är brukar ibland när jag känner att jag behöver gå ner lite i vikt eller bara känna mig mera hälsosam köra Herbalife och iallafall byta ut (i mitt fall lägga till) en eller 2 måltider med en shake. Jag har fullt upp på morgonen med att fixa lunch till barnen som dom tar med sig till skolan (vi bor i USA där man antingen får köpa barnen lunch varje dag eller fixa sin egna) och då blir det lätt att jag skippar min frukost.
  Då är det himla smidigt att fixa till en shake, vilket inte tar många minuter och så vet jag att jag får i mig den näring och protein som är nödvändig för att min kropp ska må bra, och även for hoppningsvis gå ner lite i vikt/fett-massa.
  Jag har prövat på F1 choklad, berry och nu senast Pina Colada och dom är goda allihopa. Inte alls pulvriga i smaken/konsistensen. Teet jag smakat är också gott och jag har smakat på både citron och bär.

  1. Ja, pulvriga är inget man kan anklaga Herbalife för … Har som sagt testat andra tidigare och de går inte ens att få ner så det är som ni som har provat H. skriver … Att ersätta en eller två måltider när man vill gå ner i vikt är perfekt. För mig är just detta så bra då jag annars hoppar över frukost eller lunch/middag för att sedan frossa i godis =)

 3. Hej!!! Vad kul michela! Välkommen in i gänget! Jag har sålt och ätit dessa produkter sen i januari och jag stooor trivs!
  Minskat många cm på kroppen och tappat flera kg fett och ökat musklerna! Känns underbart!!
  Du ska inte med till Malmö i november eller? Då firar vi ju 20 års jubileum!

  Kram frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *