Made in Italy & made in USA …

Något som jag inte riktigt kan släppa är min kärlek för italienska märken för de är mig och jag är de … <3

Att italienska Cycle har nu kommit med två toppar gör mig så otroligt glad för det är då jag känner att en del av ”hemma” är med mig här i Sverige och jag gillar den känslan, jag älskar den helt enkelt.

DEN HÄR blusen i siden i underbara läckra blåa nyanser är så klart en favorit. Så snygg i sin enkelhet med den silvriga texten.
IMG_6208
Till den mina Miss Me jeans … Någon har ändrat storlek så titta in HÄR för att kolla om just din storlek finns kvar/har kommit.
IMG_5731DSC_0015
Hemma nu och Nicole har gjort sin engelska läxa där hon talar in i sin Ipad fakta om England samtidigt som bilder hon har valt visas …

Fråga mig inte vad det heter för jag har ingen susning … Ibland känner man sig verkligen efter och ja, jag minns fortfarande svart/vit tv =)
DSC_0001
DSC_0003
Nu skall jag maila och jobba en liten stund till innan lite middag skall serveras. Hur har det gått med att hålla dig ifrån sockret om du nu har detta som mål fram till Jul? För min del har det gått bra men nu när jag är hemma börjar ”vanan att stoppa i mig något sött” göra sig påmind.

Skall nog lägga mig tidigt så att jag slipper bli frestad mer än nödvändigt =)

Önskar dig en mysig kväll <3

4 thoughts on “Made in Italy & made in USA …

 1. Hej

  Jag inte stoppat i någon choklad eller något annat på jobbet idag. Och nu är har jag vart hemma ett tag och visst är det svårare när jag är hemma men inget ska i, så de så..hihi…och första veckan är svårast men sen ” brukar ” jag vänja mej hoppas jag gör det denna gång med
  Jag håller tummarna för dej med Michela, nu kör vi…Detta fixar vi och My med
  Kram Nettan

 2. Hm jag glömde… :-)))

  Hela dagen gick det som smort men så blev jag sugen och fort gick det! Får hoppa helgens frestelser i stället :-)

 3. Hej, Väldigt snygga jeans. Svårt med storlekarna dock när man beställer på nätet. Är dessa smala över lår och ben? Gillar inte när jeans hänger och slänger men har lite rumpa och mage så stl 27 brukar passa. Vilken storlek har du?

  1. Hej Anna, gillar du inte baggy skulle jag undvika dessa då dessa är just i en skön avslappnad baggy model … Finns flera andra om man inte gillar lite skön häng =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *