När ytan lockar …

Säga vad man säga vill men visst lockas vi lite av ytan, av det som våra ögon ser innan vi hinner bilda oss en uppfattning om innehållet oavsett vad det handlar om?

Jag erkänner denna mänskliga svaghet. Jag har fått två ögon för att titta men sedan måste man självklart gilla vidare då ytan i sig är oftast inte det viktigaste.

Ta exempelvis denna flaska från Marc Jacobs nya parfym. I ärlighetens namn hade jag ingen som helst aning om hur den doftade men ”jag ville ha den” ändå av helt ytliga skäl.

Söt som prydnad på toaletten och underbar att titta på då jag blir glad av den romantiska tjejiga flaska och då jag såg framför mig hur ljuvlig den skulle bli som prydnad.

Parfymen i sig var inte så viktig egentligen då jag har en favorit som jag alltid köper då jag älskar den, Clean parfymen men självklart blev jag glad när jag även insåg att Marc Jacobs Daisy Dream är även en ljuvlig doft som jag kan använda och variera mig med.
DSC_0039
Min parfym har jag köpt på Eleven.se  som även säljer många andra produkter jag älskar som Luxe foundations som är nu visst lite billigare … Min är slut så nog dags att trycka på ett köp … Vissa saker känns dyra men så har jag haft min sedan maj. Exklusivare produkter är oftast drygare så den foundation får av mig högsta betyg om du inte har provat den…

Nu skall jag ta min lilla dotter och så skall vi lägga oss i sängen och titta på något program i datorn. Vi älskar våra myskvällar <3

2 thoughts on “När ytan lockar …

  1. Snygg, väntar in nya please jeansen, du har snygga kläder i affären t ex den vita söta blusen med vida ärmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *