Dagens träning …

Buonasera!

Har ni haft en bra dag på jobbet? Hur startade din dag idag?

Efter en proteindrink (måste alltid ha en innan jag tränar) gick jag  denna morgon till gymmet för att där mötas upp av min PT Anna Gren som såg till att jag värmde upp på löpbandet för att sedan köra lite mage och armar med mig.

Mina armar ogillar jag (svag där vilket även resulterar i att de även ser otränade ut) och magen älskar jag så en kombination av minus och plus på dagens pass…

När det gäller armarna körde vi bicepscurl i dropset. Tanken är att du skall jobba så många gånger du orkar på en vikt för att sedan byta snabbt till lättare vikt, jobba så många du orkar två gånger. Vila en stund för att sedan köra ett dropset till. Jag gav tom. ifrån mig sådana där ljud som de ”stora tränade killar gör” =)

Magövningen är en liggande variant av en crossfitövning som där heter (TTB) Toe to bar där man egentligen hänger i armarna för att lyfta upp fötterna mot stången med hjälp av magen. Här gjorde jag den i liggande ställning =) En rätt så enkel övning för min del som faktiskt är stark där men vill du ha en stark bål börja med den. Lovar att den kommer att kännas …

Ser ni kassen från The Little Showroom? ”Dold” maknadsföring =)
DSC_0033
DSC_0034
DSC_0036
Har nu även antagit Mys utmaning om sockerfritt fram till Jul men jag lägger till något undantag i form av lussekatter i december månad och socker när jag fyller år för tror att någon i familjen vill baka något … =)

Min väninna Louise och jag körde det för ett tre-fyra år sedan i 2 månader och jag fuskade inte en enda gång. Var själv imponerad över mig själv och vi hade då bestämt att om någon av oss inte kunde hålla detta var vi tvungna att tatuera det andras namn ovanför den kvinnliga delen =) Hahaha! Som ni förstår var ”att fuska” inget alternativ!!! =)

Utan socker, nyttigare mat och Herbalife kommer nog att göra att mina 4-5 kg. för mycket försvinner innan Jul. Om Herbalife imorgon i bloggen …

Har även bestämt mig för att börja på yoga på måndagar kl. 630 då jag tror på att variation gör att man kan hålla kroppen igång kontinuerligt och inte bara i någon månad för att sedan tröttna.

Jag fyller 43 i början på november och det är verkligen ingen ursäkt för att slappna av och tänka att ”that´s it”. Tvärtom är det en chans att förändra sig för kroppen svarar snabbt på bra kost och träning även om vi alla är nog rätt så eniga att den svarar ännu snabbare på dålig kost och soffläge =)

Till butiken kom idag första varorna från italienska Cycle så titta gärna in HÄR för att se vad som har anlänt <3

Återkommer kanske senare för nu skall jag pussa på min lila som håller på och pysslar med lite Jul grejer som hon har inhandlat på Panduro.

6 thoughts on “Dagens träning …

 1. Ser riktigt spänstig ut- heja!!

  Sockerfritt till jul, kanske om man får tillåta sig ett eller annat felsteg ;) Jag siktar alltid på att göra mig bästa i alla lägen och om jag inte gör det så måste jag ju ha haft en väldigt bra anleding!

  Skrattar åt raden om kroppen som svarar så bra dålig kost och soffläge :-D

  1. Hahaha! Egentligen är jag rätt så överböjlig men vågar inte visa det här i bloggen, vissa kan få för sig konstiga fantasier =))))

   Det kan ta 1 månad för att gå ner 2 kg, men 4 dagar att gå upp dem … =) Orättvisan bakom kcal hemligheten =)

   Kram <3

 2. Hej

  Ja det vore något, jag är gärna med på att inte mumsa i godsaker innan jul….Men får starta imorrn för nu mumsar jag på Mmm… Marabou choklad haha…Nu kör vi….

  Som du säger om lussekatt, kommer jag självklart ta en på luciadagen och julmust till den

  Kram Nettan

 3. Man gillar att titta på din blogg el dina inlägg , du inspirerar mej mycket , håller på och tränar och vill hålla form, tack så mycket . Ha en underbar dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *