Cool tröja från Religion, 599:-

Börjar detta inlägg med att uppmärksamma ett ”litet” pris fel som har varit i webbshopen  i några dagar …

Tröjan från Religion på bilden nedan kostar 599:- och inte 1199:- som det stod i några dagar. När jag prismärkte det måste jag helt enkelt ha tyckt att den var värd det priset och inget annat =) HÄR finner du den ….

Har du hunnit köpa den så maila oss på info@thelittleshowroom.se så ser vi till att delkreditera just skillnaden men kan fortfarande inte förstå att den ligger på 599:-. ibland blir man helt enkelt förvånad åt olika håll …
IMG_6009
Kände bara att jag ville få ut denna infon mellan tvättarna och innan jag skall blogga om mitt andra besök på City Laser i Göteborg. Nästa inlägg är nämligen åter ytlig så är du känslig låt bli att läsa det =)

6 thoughts on “Cool tröja från Religion, 599:-

  1. Hej

    Har Pleasbyxorna kommit? Jag vet att det bara är tisdag, men jag gillade den gröna färgen vad den nu heter var så Nice…. Kommer du berätta det här på bloggen när de kommer in?

    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *