Fxxk Cancer …

Godmorgon även om klockan är redan 10.30 denna måndag förmiddag!

Den 23/10 är det Think Pink galan här i Borås men är dessvärre i Stockholm just då för annars hade jag så klart velat närvara när några engagerade människor ser till att vi boråsare får hjälpa till att samla in pengar mot kampen mot en hemsk sjukdom som kan drabba vem som helst när som helst.

The Little Showroom är dock självklart med genom att sänka några saker från butiken som säljs eller lottas ut den kvällen för att samla in pengar på plats.

Det är alltid väldigt värmande att se att så många tar sitt ansvar genom att vilja hjälpa till men ofta behövs alltid de som tar tag i det för att vi andra skall hänga på.

Änglarna och hjältarna som med sitt brinnande engagemang, tid och driv ser till att vissa saker händer, att vissa mål nås…

Vi sänker lite olika saker men självklart måste nyckelringarna med texten Fxxk Cancer vara med en sådan kväll …

Sedan idag finns även armbanden i samma serie ute på vår webbshop … HÄR för att komma till dem.
DSC_0020HÄR för att komma till de läckra nyckelringarna.886
Ni som såg oss i serien Småstadsdrottningar känner till Tiina och ni kanske vet även att hon fick bröstcancer efter seriens gång.

Förra vinter samlades vi fyra i Västerås för att delta i stadens Cancergala och vad skall man säga? Tiina såg självklart till att vi hade de snyggaste och enklaste klänningar gjorda av rosa sopsäckar! Vem kan annars komma på en sådan idé om inte vår egna Tiina? <3

Här fixade hon till mig innan galan för när klänningen var på gick den inte att ta av  utan att göra den söndrig.
2042396
2042423
2042951
2042419
Det fina halsbandet från Ester Elenora som Johanna hade på sig finns så klart även i år och du finner de sista precis HÄR

Mitt glittrande fick jag av företaget Snö of Sweden för kvällen så den tänkte jag skänka till just Think Pink galan här i småstaden då den användes bara den kvällen.
2043181
Ingen i den stora och pampiga salen kunde nog hålla tillbaka några tårar när Tiina höll ett tal som grande finale den kvällen.

Idag har hon vunnit kampen mot cancern men resan dit har självklart varit tuff, skrämmande och nya insikter har kommit i och med det.
2042941
Efter galan gick vi ut en stund och saknar oss tjejer! Vi måste bara träffas snart igen Tiina, Åza och Johanna <3
2042945
2042959
Dagen efter i tidningen …
2042972
En liten tillbakablick men även en framtidsblick då det handlar om att hjälpa med de små eller stora medlen man har … <3

FUCK CANCER!!!!

4 thoughts on “Fxxk Cancer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *