TÄVLING !!! …

Söndag och medan jag snart skall ner till butiken för att fota om några av plaggen och för att sedan gå på möte tänkte jag bjuda på en TÄVLING som gäller fram till fredag den 10/10.

Det du gör är följande:

– Du går in på vår hemsida HÄR och väljer en favorit i webbshopen som ligger under 3000:-

– När du har valt ett plagg så trycker du på facebook symbolen som finns under varje enskild vara så att den visas på din egna facebook sida.

Dela detta inlägg till din facebook sida så att flera ser tävlingen.

Kommentera inlägget med vilket plagg du har valt och i vilken storlek du behöver den ifall du är vinnaren.

På fredag den 10/10 kommer jag här i bloggen att meddela vem som har vunnit tävlingen och vinsten är just plagget du har delat!!! Om just det skulle dock vara slutsålt i din storlek så får du välja något annat i samma prisklass …
logo
Här två favoriter från min sida <3
IMG_4731
IMG_4840
Att delta i tävlingen tar dig ca 4-5 minuter så ta chansen …

Lycka till !!! <3

65 thoughts on “TÄVLING !!! …

 1. Härligt med tävling så här på söndag morgon..
  Jag har valt svarta please jeans classic m 3 knappar stl xs om jag har turen me mig…
  Delar inlägget & delat jeansen på min fb sida. .
  Åhh nu håller jag tummarna hårt…
  kram fr mig

 2. Delat och valt Svarta pleasejeans strl M hade gärna fått flytta in i min garderob nu i höst så nyfiken på dessa jeans som alla pratar om. Roligt med tävling! Kram

 3. Så rolig tävling!!!
  Jag har valt
  Valerie
  Dress W14SD142 – Colour Black
  Str 38
  Håller tummarna

 4. Jag gillar Loveforever så jag hoppas på en Palermo tunic! Är den normal i storlek blir L bra till mig! Är jättenöjd med Boho tunic som jag köpte i Borås hos dig!
  Jag har delat x 2

 5. Jag hoppas på
  ESTER ELENORA
  Louisa dress Grey Colour: Grey

  Jag har missat vem som vann i septembertävlingen/hapiness t-tröjor. Gick tillbaka för att se men tyvärr hittade jag inte i bloggen. Ett tips för att underlätta är om du kan göra en kategori för tävlingar i bloggen

 6. Hej!
  Jag har valt Please jeans usual classic i stl M.
  Delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en härlig dag!
  Mvh
  Malin

 7. Jag önskar att få bära fira Daisy Color – Grey storlek S i det kalla höstmörkret, hoppas hoppas!
  Delat på Facebook. Ha en fin söndag!

 8. Hej. Jag har tyvärr ingen FB längre så kan inte dela som jag brukar. Men jag försöker mig på att delta i tävlingen här iallafall och önskar mig Please Usual Denim Classic – Lavaggio: 110 strlk M om jag skulle vinna.
  Tack för en rolig tävling så vi som annars aldrig har råd att köpa sådana här riktiga kvalitekläder får chansen :)
  Ha en fortsatt härlig Söndag!

  Mvh Louise

 9. Jag tycker bootsen från By Koah är så läckra!

  Jag hoppas ju på en vinst så klart!

  Fortsatt skön söndag!

  :)

 10. Åhh alltid roligt med en tävling såhär på en Söndag :)) Jag har delat tävlingen samt delat plagget jag vill vinna på fb.

  Malin Luvtröja – Black Tiger – stl M

 11. Gud så roligt med en tävling! Jag hade jättegärna velat vinna Diana Sweather Grey, just eftersom jag tycker att den passar till allt, sen är den också väldigt fin och mysig och den skulle nog passa bra nu i höst/vinter.

 12. En sådan underbar sjal från Ester/Elenore skulle jag gärna vinna!! Perfekt nu framåt hösten! :)

 13. Wow…singel som du MIchaela ;-) Pga en olycka har jag inte klarat att va ute på något det senaste året, men är nu bjuden på en fest i början av november! i denna klänning skulle jag kunna glida in på festen och känna mig sååå fin :-)

  Den svarta ”Valerie – Dress W14SD142” storlek 40

  Kram N

 14. Oh så kul med en sådan tävling!!
  Jag hade jättegärna velat vinna byxan från Just R; ”Pantalone Jeans”, stl L !! Känns som ödet att det är just den stoleken som är kvar och just den jag behöver ha ;)

 15. Vilken drömvinst!
  Jag önskar mig Clu Sweater – Colour:Black från Ester Elenora.

  Något av de bästa jag vet med hösten är själva höstmodet. Som student har man inte råd att unna sig de dyrare kläderna, då de pengar jag har får ofta tyvärr gå till mat och aldrig till att ge mig själv lite uppskattning. Att få piffa till mig vore drömmen nu i höst! ♡ Gillat och delat. Hoppas på tur!

 16. Åhhh! Jippi vilken härlig tävling! Jag håller tummar och tår att jag Valeries klänning får…Dress W14SD142 – Colour Black i storlek 40.
  Vacker i svart spets och ryggen bar,
  Skulle känna mig som en superstar ; ) Tack för en inspirerande blogg. Kram från Kattis

 17. Jag tycker jättemycket om den fina vita blusen från Fira, den skulle jag vilja vinna i strl L!

  Hoppas, hoppas :)

 18. Hej vilken bra tävling. Jag hoppas på ett par klar boots i storlek 38. Håller tummar och tår

 19. Jag har valt ett plagg jag föll för direkt, nämligen blusen från Religion (Blus I134ROH37 – Colour: Quicksilver) Sååå kvinnlig och fin! Storlek M

  Kram

 20. Vad kul med en tävling . Om jag vinner så väljer jag den gosiga svarta cardiganen från Religion i strl M. Gillat å Delat på Facebook :)

 21. Dry Lake
  Carin Sequin Dress – Colour: Greyish stl L skulle nog passa.

  Denna skulle jag vilja klä upp mig i till jul, då jag sen april 2013 lyckats gå ner 45 kg och nu mår som en prinsessa.
  Jag har gillat och delat på min fb så nu hoppas jag på all tur som går att få.
  Tack för en underbar tävling!!

 22. Racing jumper var min favorit, färgstark oversiize
  och skön att ha på sig på vintern strl M.
  Ett drömplagg som man får sukta efter då man
  numera studerar.Hoppas och håller tummarna :-)
  Gillar och delar

 23. Bästa tävlingen; )
  Hoppas på ett par Svarta Please i stl M.

  Har såklart delat tävlingen.
  Ha en fin dag.

 24. Hoppas på tur, har valt Ellen Cotton, vit, storlek S.
  Vet inte om jag gjorde rätt…har delat tävlingen på min sida + det jag vill vinna..

  Kram

 25. Kul med tävling! Svårt att unna mig något just nu då jag ska ta körkort. Så en liten present i form av Please usual denim Classic stl xs hade varit roligt att vinna såklart.
  Tack för en fin blogg Michaela
  Kram Maria

 26. Jag vill vara med! Och jag tycker den här koftan är så fantastiskt fin så den har jag delat: Kofta Sedy Card, mix mohair bicolour – Oil Green. Jag tror att S skulle sitta bra på mig!

 27. Som nybliven 2 barns mamma så spenderar jag ungefär 0kr på mig själv just nu. Kroppen är sig inte lik än. Men tur så har inte fötterna ändrat storlek så Jag har valt dom ursnygga Joanne shoes – Colour: Brown By Koah stl 38 eller 39 beror på skon ;)

  Gillat o delat :)

 28. Åh vad kul! Jag har valt Carola – Colour: white i storleken S :) Håller tummarna för skulle vara så kul och vinna något någon gång!!! :)

 29. Hej om jag skulle ha lite tur :) så skulle jag vilja ha den läckra Rattle Snake plånboken ByLouLou Tack för en härlig tävling :)

 30. Har gillat och delat denna tävling! Älskar Miss Me jeansen, modell Skinny
  (Miss Me Style: MW7572S2 – Colour DK313) och skulle bli superglad om jag hade turen att vinna ett par i storlek 28!

 31. Hejsan!

  Vinner jag så väljer jag den snygga koftan Daisy – Colour: Grey i storlek L. Då ska min älskade dotter få den av mig. Hon är en riktig kämpe som kämpat sig igenom mycket svår cancer och varit sängliggande under en längre tid och fått lärt sig gå på nytt igen. Vi har gråtit ihop många gånger under den hemska cancerresan, men nu när hon övervunnit den fruktansvärda sjukdomen så skrattar vi ihop istället. Hon skulle bli överlycklig över koftan. Håller tummar och tår att just jag den fina vinsten får!!!!! Har delat på FB.

  Kram/ Birgitta

 32. Hej!

  Jag väljer Power Cardigan Religion – Colour: Black i storlek M om jag har tur att vinna. Då ska jag överraska min underbara mamma med den. Hon har vårdat mig i hemmet då jag nyligen var sängliggande i mycket svår cancer. Hon fanns vid min sida hela tiden och var med som stöd när jag fick tuffa cellgiftsbehandlingar på sjukhuset. Hon är den bästa mamma man kan ha och jag älskar henne så. Därför håller jag tummarna extra hårt nu så jag kan få ge henne den fina cardigan. Hoppas hoppas!!!! Jag har delat på Facebook.
  Kram Madelene

 33. har delat ich håller tummarna för ett par miss me i storl 30.
  För säkerhetsskull la jag en lite beställning med

 34. Vad kul att få tävla om ett valfritt plagg.
  Jag har velat och kollat och jag skulle vilja vinna många snyggingar men jag valde Please jeansen i den fina höstliga färgen Parigi. Om jag vinner önskar jag ett par i M (eller S).
  Ha en fin fredag!

 35. Åhh vilken najs tävling!
  Skulle så gärna vilja vinna miss me jeansen med vingar på baken!!
  Har precis slutat dricka red bull som tydligen ger en vingar så behöver ett par nya vingar att hålla mig uppe bland molnen ;-)))

 36. Åååå vilken fin tävling! Jag är ju sååå kär i Just R så ett par glammiga glittriga jeans därifrån skulle lysa fint i höstmörkret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *