Levande ljus …

Buongiorno!

Efter att ha dammsugit, packat ordrar (ja, snake byxorna är slut men kanske att ett par M kommer till i webbshopen under dagen), rastat Knut, kokat kaffe och tittat igenom mailen är jag nu klar för butiken 10-16.

Som jag har nämnt tidigare har jag ofta gillat att jobba på helger när jag inte har min lilla hos mig då det är mer rogivande, människor är inte lika stressade och någon slags helg feeling inträffar. Vet inte riktigt hur jag skall förklara det men kanske att du upplever samma om du jobbar ibland dessa berömda helgdagar?

Att sitta med en rykande kopp kaffe när man vet att hösten är här och man har samt tar sig en stund på vår nedervåning innan öppning (vår lilla härliga bunker =) är sååå skönt …
DSC_0046
Nicole har sovit hos mig och går till sin pappa idag då vi hade mormor på pizza och Idol igår. Hon kommer dock tillbaka på tisdag då det är vår nya rutin och då skall vi ut på middag med vänner. Mysigt!

Snart kommer hon väl ner till butiken för att sitta och göra sina läxor här en stund och för att sedan gå lite runt i vår lilla centrum. Har du varit i Borås? Planerar du? Isf. säg till så gör jag en liten ”Borås guide” till dig här i bloggen =)

 

Nu är butiken öppen och jag även tänt en massa ljus här inne, det är ju trots allt lördag <3 Knut har intagit sin vilande position och kommer fram endast om ni kunder kallar på honom. Då lägger han sig gärna på rygg för att bli kliad. Häromdagen sa jag till några kunder när han la sig just på rygg ”det är nu man inte skall hänvisa till sådan matte sådan hund för då kan det hela misstolkas! =)”

Igår tände jag även lite ljus hemma och DET HÄR underbara från Tine K. finns hos underbara Annelie som äger och driver den stora webbshopen Inreda.com. 120:- kostar den för dig som är intresserad och meningen är att man kan och skall skriva vad man önskar sig på den.
DSC_0026
Den här kommer istället från märket Lollia och vi säljer dem endast i butik …
DSC_0041
Samma gäller för dessa ursnygga ljustakar (399:-, 499:-) Ni finner dem endast i butik men självklart kan ni ringa 033-255151 för att få de skickade…
DSC_0030
Skall inom några dagar ha en ny bloppis och här ser ni ett par skor från ASH  i storlek 39 som är använda en enda gång.

Då jag har lite av någon slags fot fobi och gillar inte skor där de syns (förutom flippisar på semestern och under långa klänningar) säljer jag dem för 700:- Maila mig på michelacastellari@hotmail.com om du är intresserad.
1479152_600645403316547_289219942_n
Önskar dig en skön lördag <3

 

5 thoughts on “Levande ljus …

  1. Ja, tips för min skämtbort mig dag tar jag gärna emot. Skulle vara underbart att få strosa runt och titta på staden när jag inte har några tider att passa. Jag ska nog upp till kollegorna på Skaraborgsvägen. Då får jag titta in på Rum 21. För vad jag har förstått så är mina kollegor i samma hus.
    Vad jag längtar.

  2. Hej

    Jag undrar över blusen Religion färgen Quicksilver den är super snygg…Vad är det för färg på ryggen? är det som fram eller vit?
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *