Snake byxor is my new crush …

Äntligen fredag och idag är Nicole hos mig då vi den här veckan byter imorgon … Mysigt att få ha en extra dag med min lilla och ha lite fredagsmys tillsammans med henne.

Nicole har även ringt sin mormor och frågat om hon vill komma ner till oss ikväll för att dela på en pizza och mysa framför teven. Inte så ofta vi gör detta så lilla mamma måste fortfarande vara i chocktillstånd =)

Well, idag har min väninna Tania kommit ner till butiken och hon köpte den där ursnygga svarta Blonde8 vinterjacka som hon blev kär i när hon såg den på bild. Hon passade även på att prova DEN HÄR glittriga klänning och det är just henne du ser på bild.

En otrolig glittrig klänning för 749:- och då den är stretchig och utan dragkedja kan du känna dig trygg i storleken. Inga konstigheter, välj samma storlek som du brukar ha.

Min dagens outfit där länkningar finns lite längre ner på detta inlägg.

Som du ser har jag fått en crush för snake print och så även på byxor …
IMG_5432
På söndag skall jag få en insikt i den businessen som Tania och hennes Marcus jobbar med och som har engagerat mer eller mindre hela Borås =) Mer om det på söndag …

Satte mig en stund på vår mysiga innegård efter jobbet för att njuta av lite syre och för att skriva ner allt jag vill ha gjort i helgen… Hmmmm … Hoppas hinna med allt =)

Den nya webbshopen och planering av allt kring det kräver sitt samtidigt som allt annat skall också fungera… Önskar mig fler timmar på dygnet <3

(Snake byxor från Religion HÄR , svart top från Religion HÄR, ljuvlig svart öppen kofta från Religion HÄR, stövlar från byKoah HÄR)
DSC_0065
Längtar efter att klippa mig och att färga det mörkare … Är det så att man vill bli mörkare på hösten/vintern eller är det en åldersgrej, att vi skall sluta leka blondiner när vi är över 40? =)  Hmmmmm …
DSC_0068
Någon som inte bryr sig alls om mina val är min lilla sambo, det är bara ren kärlek som finns där <3
DSC_0048
Nu önskar jag dig en trevlig fredag kväll <3

2 thoughts on “Snake byxor is my new crush …

  1. Hej

    Oj, oj vad mycket snyggt det finns i webbshopen…Så mycket jag vill haaaaaaa…..Vad fina bilder på dej och Knut på gården…En fråga har du någon fotograf som tar dina bilder som ex dessa på dej? Fina är dom ja och andra också

    Önskar dej en härlig helg / Kram Nettan

    1. Mutade och tvingade min dotter på 12 år =) Lite tröttsamt annars med att alltid ta kort framför spegeln =) så nej, ingen fotograf, bara en 12åring som gör sin mamma en tjänst =)
      Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *