Religion clothing …

Idag hade Nicole och jag en riktig skön och mysig söndag morgon som avrundades med att hennes pappa och bror hämtade henne medan jag skulle träffa Karolina och min väninna Tania för att fota några plagg till webbshopen.

Karolina läser på gymnasiet och har fotografering som ett intresse så hon får fota och öva ibland även på oss kvinnor och inte bara på unga tjejer i hennes ålder för det förstår man är mycket lättare =)

Idag fotade vi plaggen från Religion som vi har redan i webbshopen och så fort jag får korten nästa vecka skall de som jag har lagt in ”tillsvidare” bytas ut mot de nya som inte är tagna med mobil framför spegeln =)

Vi hade en sådan tur med vädret även om det var kallt i luften. Jag har faktiskt använt DEN HÄR underbara gosiga öppna koftan från Religion som jacka och när det blir kallare så är den underbar skön även som inomhus plagg.

Tania hade på sig istället DEN HÄR sköna oversize tröja från Religion som finns i grått, vitt och svart…

Läckra slitningar vid sidan för den där lite rockiga känslan som kännetecknar detta engelska brand.
IMG_5563
Skrattade åt bilden nedan för det ser ut som att det är min hand som håller på Tania men då jag har vinröd nagellack insåg jag att det var Tanias egna hand för under några sek. undrade jag vad jag höll på med =)))
IMG_5561
Efter att vi hade fotat var det dags med projekt ”städa toaletten”. Ja, man går från att vara model till sin egna webbshop (ingen annan som anlitar mig nämligen =) till att vara städerska på 5 minuter. Brukar säga att jag gillar kontrasterna i livet så bara att inse att ibland får man precis det man önskar sig =)

Vid 16 tog jag min sköna mjuka svarta cardigan och gick till Tania och Marcus där ett spännande möte väntade. Om detta dock imorgon =)

Nu skall jag öva mig på att ladda produkter på nya kommande webbsho så att Jetshop kan sedan lära mig nya saker med just den sidan. Har en låååång lista med allt som måste förberedas så går från att vara model, till städerska, till kontorist … Variation tråkar åtminstone inte ut en =)

Kram från mig <3

3 thoughts on “Religion clothing …

 1. Hej

  Din tävling i förra inlägget, kan jag vara med även om jag inte har FB? Önskar alla andra lycka till med tävlingen så fina vinster…wow!
  Kram Nettan

  1. För denna tävling måste alla dessa moment göras tyvärr =( för annars kommer ngn annan att hoppa över ngt annat och då har jag ingen koll längre men lovar en ny tävling som inte kräver facebook <3

 2. Hej

  Jo jag förstår, Tack och ser famemot nästa tävling. Ha en bra måndag och nystart av nya veckan
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *