Förminskningen av läpparna är bokad …

Många tror och har trott att jag har fyllt på mina läppar vid flera tillfällen men sanningen är att det var över 2 år sedan jag la in Juvaderm i dem.

Vid senaste besöket hos min väninna Jenny på Citylaser  berättade hon och hennes nye läkare att de kan spruta in ett medel som löser upp Juvaderm  för att på så sätt ta bort det helt.

Känner jag sedan för att fylla i lite kan jag så klart göra det i efterhand men då mindre än vad jag har idag för underläppen har jag under dessa åren bara väntat på att den skulle förminska … Det skall faktiskt bli spännande att se hur det blir =)

Ibland gör man något vars resultat kanske inte blev som man hoppades på men nu skall vi ta bort och fylla i lite senare i en mer passande form =)
IMG_5710-1
Denna ljuvliga svarta top från Religion finner du HÄR.
IMG_5710-1
På fredag är mitt besök bokat och gissa om jag är förväntansfull <3

Nu har jag klarat av att ladda ny produkt på nya webbshopen så det momentet är inlärd … Nu skall jag lära mig allt annat =) Nu väntar en timma med lite jobb och så skall jag lägga mig i min fluffiga vita säng och läsa lite innan sömnen tar över helt…

(Med tanke på att redan 2 ”kränkande kommentarer” har inkommit under 15 minuter så vill jag påpeka att ALLA kränkande kommentarer RADERAS av mig då vuxen mobbning är aldrig godkänd varken mot mig eller någon annan på min blogg”

Till er kännedom sparar jag alla de kommentaren i en speciell mapp. Det finns tv program som går ut på att leta fram de som gör sig skyldiga till nätmobbning så hade du drömmen att bli tv- kändis så kanske den kommer att besannas =)

Sov gott och dröm sött <3

8 thoughts on “Förminskningen av läpparna är bokad …

 1. Är en av dina passiva läsare, och brukar aldrig kommentera. Kände att nu kunde jag inte hålla tillbaka. (vuxenmobbning och all annan form av mobbning gör mig upprörd)
  Jag hör till en av (alla?) dom som såg dig på tv och fick en uppfattning om dig. Att du är sensationellt vacker är ju min högst personliga åsikt – men personlighet vinklas på många sätt på TV. Vissa rätt, vissa mer tvivelaktiga….
  Av intresse så har jag följt din blogg sen dess och kan säga att jag ändrat min bild av dig. Delvis i alla fall. Du är sååå mycket mer än ett vackert utseende
  Du är kvicktänkt, empatisk, driven och har en härlig glimt i ögat. Dessutom verkar du va en grym mamma.

  Jag vet, allt detta baserar jag på MIN uppfattning om det jag läser om dig och det jag ser på Insta. Men även om det är fel är det hur JAG uppfattar dig.. Och det gör mig glad.

  Hur var det nu – det är utsidan som får en att stanna kvar.. :/
  Ha en superduper fin vecka. Och stå på dig!

  1. Tack Ronnie =) Kommer definitivt INTE att skicka Aschberg efter dig =) och kul att höra att programmet hade även en och en annan manlig tittare …

   Det märkliga med tv och bloggar är att man inte har någon aning alls om vem som tittar, läser och hur de tolkar det de ser och orden.

   Hur rätt eller fel din tolkning är vet jag inte men jag tackar för den … precis vad jag behövde efter att igår ha läst att det ser ut som att min bröstkorg har blivit påkörd av en bulldozer 300 gånger… Tror att en gång hade räckt till för att få mig att se platt ut vilket nog inte var det skrivaren ville få fram =)

   Kram på dig och åter tack!

 2. Hahaha… där har vi det igen.. din kvickhet och humor..
  Som sagt. Jag säger inte att min bild av dig är rätt, men det är min bild och jag gillar den mycket. Du och din blogg ger mig många glada stunder. You go girl!

 3. Hej Michela!

  Vi pratade i telefon förra veckan och jag fick det bekräftat, du är en varm person.
  Jag är ”bara” en kund men för mig är det viktigt att kontakten fungerar, bra vibbar, bra socialkompetens. Jag har inte sett TVprogram men efter det du skriver på bloggen och det lilla pratstund vi hade så känns du som en äkta person. Och för mig är det viktigaste.
  Sedan gillar jag kvinnor som är starka, entreprenör och varför skulle kan man inte vara snygg också!!!
  Återigen gott folk sluta bedömma för att man ser ut på ett visst sätt. Man kan ha en åsikt utan att kränka!!!

  Ha en bra vecka!

  hälsningar :-)

  Lena

 4. Hej

  Just dessa internettroll är både osmakliga och ”äckliga”, eftersom de är små människor. Jag håller med Ronnie i allt han säger.

 5. Suuuck !!
  Varför ska folk hålla på. .jag känner dig inte men från första stund jag såg dig på tv tyckte jag du var ”rolig,min humor, o inte divig.. (fast jag tror jag känner dig för man följer dig både här och där. .så upp me hakan mot de där avundsjuk människorna. .you rock :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *