Tisdag och ny rutin i våra familjer …

Idag har jag haft en aktiv förmiddag på jobbet då leveranser kommer på löpande band…

Kul att packa upp, prismärka, lägga in i webbshopen även om det sedan gäller det att snart byta ut ”framför spegeln bilderna” med lite mer engagerade sådana… =) HÄR ser du några av nyheterna i webbshopen.

Idag för första gången provar vi något nytt som Nicole själv har bestämt.

I 6-7 år har hon varit en hel vecka hos mig och en hel vecka hos pappa med familj.

Vi byter på fredagar och då hela 7 dagar känns så långa ifrån varandra så vill hon gärna bryta veckan med tisdag som en liten inhopp hos den föräldern hon inte är den veckan.

Visst låter det invecklat men om hon själv inte tycker att det blir jobbigt så tycker vi nog båda att det är en utmärkt idé. Hur gör du om du är skild/separerad?

Dessa små och stora hjältar till barn som tvingas flytta mellan olika föräldrar med olika rutiner och önskemål <3

Nicole fyllde 12 för ett par veckor sedan och hon önskade sig pengar/presentkort för att köpa sig en ny MK väska. Igår tog hon sina pengar och gick till butiken som säljer dem här i småstaden för att köpa den som hon hade sedan tidigare spanat in …
DSC_0046
Kan själv tycka att det är en dyr väska för ett barn som är 12 år men å andra sidan tycker jag att då har hon något som hon kan ha i några år och som är användbar istället för att få en massa krims krams från alla som sedan glöms i en låda och som man efter en månad inte ens kommer ihåg.

Det låter i mina öron tom. dyrare … Bättre en bra sak som används än en massa som inte.

Att flera går ihop för att köpa något dyrare kanske inte uppskattas av alla men själv föredrar jag det och definitivt min dotter =)

Lycklig var hon iaf när hon denna morgon packade i den <3

Den där känslan kan jag och delar med henne =)

14 thoughts on “Tisdag och ny rutin i våra familjer …

 1. Oj, en sån väska kostar väl mellan 3-3.500 kr?! Men duktigt och ambitiöst av henne att spara till det hon önskar högt. Kan vara ett plus när hon blir äldre/ vuxen att ha tydliga mål och en stark vilja att nå dom.

  1. Ja, den ligger på 3200:- och visst kan jag också tycka att det är bättre att spara till något dyrare som man verkligen vill ha … Olika åsikter och nog inget rätt/fel i valet man gör =) Hoppas att hon får en drivkraft i framtiden som hjälper henne …

 2. Om hon känner att hon fixar att åka mellan er så ska hon helt klart göra det. Det går ju alltid att ändra på om det inte blir bra.
  Mina barn har alltid varit varannan helg hos pappa. Tjejerna fick inte bestämma det för dom var för små. Men dom har varit nöjda med det genom alla år.
  Sonen bestämde själv förra året när jag och min man separerade, att han ska bo hos mig och vara hos pappa varannan helg.

  1. Det är så det är … Barn skall inte behöva välja mellan olika föräldrar men när de är större kan de komma självklart med sina önskemål … Nu blir det fortfarande lika många dagar var så inget orättvist där så får vi testa och se hur hon känner …

 3. Hej

  Verkligen snygg väska..Jag håller med bättre köpa något som håller i flera år och inte köpa andra väskor som kanske blir inte en utan en massa väskor…Nu har hon en så fin och som hon drömt om och oj vad stolt hon måste vara
  Kram Nettan

 4. Hej Michela! Tack för en alltid lika bra och intressant blogg :)
  I juni la du ut en bild på en leopardblus som skulle komma in runt december, jag undrar om den fortfarande är planerad till december? Vill så gärna köpa den som du kanske förstår ;) Vad är det för märke så jag vet vad jag ska söka efter för märke på Er hemsida? Kram!

  1. Tack Andrea för att du läser =) Vet dessärre inte vilken blus du kan tänkas mena men tror att det var den från Gas och då kommer den nog inte förrän december/januari så du får hålla ut ett tag till <3

 5. Hej Michela!
  Tänkte jag skulle höra med proffset :)
  Jag har köpt ett par please jeans och har nu lite ångest över storleken. De sitter väldigt skönt i midjan, skönt kring benen men hänger i rumpan! Skulle jag haft en storlek mindre?

  1. Hej Sara,

   Alla Please skall hänga i rumpan då de är halvbaggy =) Jag brukar säga att man skall titta på sig framifrån och inte bakifrån när man har Please för visst är de inte de snyggaste om man tänker på rumpan men de är en halvbaggy byxa så det ingår i den stilen.
   Ofta väljer vi i Sverige att köpa de så att de sitter åt för att bli som mest nöjd. Jag brukar skämta att när man är i butik och provar de skall de vara sköna runt midjan men de skall nästa stoppa blodflödet i benen då alla denim töjer sig =)
   De riktigt hippiga köper dock en större storlek då de skall hänga snyggt …
   Tänk att den diagonala randen på framsidan gör att benen ser mindre ut och tänk inte på bakre del =)
   Tycker dock att du skall prova en storlek mindre nästa gång och testa om du känner en skillnad. Tänk att de alltid dock skall vara sköna runt midjan för annars är det bättre att du investerar i ett par skinny jeans och dessa Please är inte det =)
   Kram <3

 6. Bra smak din dotter har :) Gillar Michael Kors och har en likadan fast den som är ”mjukare” i skinnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *