Missa inte …

Nicole är hos sin pappa med familj i några timmar då de skulle fira hennes födelsedag med släkten. Hoppas att hon får ihop det till en svart MK väska som hon har sett då den hon köpte i NY är lite mer vår/sommar i färgerna.

Jag har varit ner en stund i butiken och packat ordrar så att allt kan skickas imorgon när DHL kommer för att hämta era leveranser.

Erbjudandet på 20% på allt i webbshopen gäller tom. 29/9 så passa på … Thelittleshowroom.se <3 Koden är Hösterbjudande

Var bara ”tvungen” att åter prova denna ljuvliga spetstop från Valerie. Ursnygg till kjol men även till en hög byxa. Provade den även med den kavajen som kommer ut i webbshopen på tisdag och det var klockrent …
IMG_4848
Please i tvätten Parigi kan du också köpa med 20% rabatt om du saknar ett nytt par eller om du aldrig har provat dessa denim som har tagit norden med storm.

Även jag har faktiskt handlat på 20% erbjudande men då ett par nya Primeboots i mörkbrunt. Måste bara ha ett par höga boots och mina svarta som jag köpte förra året i storlek 39 är för stora då jag är en 38.
DSC_0053
DSC_0055
En klänning som jag endast har använt en gång är den här i storlek S.  Det är en fantastisk snygg klänning som drar verkligen blickarna till sig. Jag säljer den för 500:- och om du är intresserad av den mailar du mig på michelacastellari@hotmail.com

SÅLD!

993827_596658833715204_1747019421_n
Nu skall jag sätta mig och ladda upp lite nyheter i webbshopen men de kommer att synas först på tisdag <3

Kram på dig denna sköna söndag.

4 thoughts on “Missa inte …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *