Dead Legacy kommer i nya webbshopen …

Godmorgon!

Sitter du med en kopp kaffe och läser tidningen i köket eller drar du dig fortfarande i sängen? Kanske är det så att dina barn sitter framför teven och du förbereder lite frukost till dem?

Morgonrutinerna kan se väldigt olika ut och söndagar ger oss utrymme för att kanske inte stressa lika mycket som övriga dagar (om vi inte jobbar så klart) så hoppas att du har njutit det där lilla extra som skiljer en ordinary day från en extraordinary sådan <3

Nicole ligger och sover så jag tittade lite runt bland gamla inlägg. För över ett år sedan sålde vi på Greta&Anna kill t-shirtar från märket Dead Legacy så jag fick be tre vänner ställa upp som modeller. Alla tre jobbar heltid eller deltid som det så jag visste att det skulle bli bra. Till skillnad från de riktiga jobben de gör så fick de dock här antingen ta korten själva eller be någon vän eller mig klicka till så inga proffsfotograferingar direkt…

I nya kommande webbshop kommer vi att sälja åter Dead Legacy till både killar/män och till tjejer/kvinnor så jag skall be Mergim åter ställa upp då jag minns att många på instagram/facebook gillade vårt val av manliga modeller … Är inte förvånad alls =)

När vi alla som hade deltagit i Småstadsdrottningar bestämde oss för att gemensamt gå på premiären av filmen ”The lone ranger” blev det bara jag som ”inte hade sällskap” så jag bad Mergim om han kunde ställa upp och följa med mig då jag tyckte att han var given på just den premiären.

Han fotade snabbt sig själv i tishan som jag skulle sedan lägga ut på vår dåvarande facebook sida men resultatet fick många tjejer/kvinnor att le lite längre än vanligt =) så Mergim jag hoppas att du ställer upp igen då vissa av de printen jag har valt är klockrena för din look och så hoppas jag att ni killar som kanske tittar in här köper dem eller att ni tjejer köper dem till era killar …
2096713
Jag har nog en liten crush på just tishor med coola prints, kaxiga texter och med glimten i ögat … Ni skall bara se vilka jag har beställt till oss tjejer från två italienska märken … I love!!!

Självklart visar jag även hur vi tjejer såg ut på den premiären …
2096712
När jag ser den klädseln kan jag inte annat än att längta till mitt drömliv i en lyxranch i Colorado med hästar, ridturer, natur men fortfarande i kombination med kläder och webbshop så gissar att jag är på väg mot drömmen … or NOT =)

Nu hoppas jag att min lilla söta tös vill snart öppna ögonen för vi har lovat varandra att vi skall ut och löpa lite idag, med betoning på lite då vi är inte så tränade direkt … inte ÄN =)

En liten tillbakablick från mig men med även lite av framtiden i form av avslöjandet att i den nya webbshopen kommer även lite kill t-shirtar att säljas. Min boss vill ta in ett amerikanskt märke som jag skall idag googla på och för dem har jag en av de andra tre killarna som skulle passa utmärkt i då han är mer classy i sin framtoning och passar bäst just som det.

Ha en skönt start på denna söndag och Åza, Johanna och Tiina, vi borde styra upp en liten träff igen =) <3

Följ mig gärna @michelacastellari på instagram …

 

4 thoughts on “Dead Legacy kommer i nya webbshopen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *