Förhandsvisning Religion …

Buonasera !

Min kollega har messat mig och bett mig skriva ett inlägg denna söndag kväll om att engelska märket Religion har anlänt till butiken.

Två kartonger med kläder som toppar, byxor, tröjor och klänningar väntar att botaniseras imorgon av lilla moi. Gissa om jag längtar? Lite Julkänsla redan i september? =)

Allt skall prismärkas, sorteras, fotas för stunden och sedan läggas in i webbshopen MEN just Religion kommer inte ut på nätet förrän fredag då vi har bestämt oss för att ha FÖRHANDSVISNING för RELIGIONTORSDAG mellan 18-20!!!

Vill du komma till butiken och titta, känna och prova före alla andra? Självklart är vi även på nedre våning så att alla kan prova och inte stå i kö i vårt annars lilla provrum =) Compact living i all ära men den kvällen får ni prova lite överallt och vi bjuder på lite plockis  & rosé/bubbel.

Är du intresserad att komma på Religions förhandsvisning i butiken på torsdag den 2/10 maila oss på info@thelittleshowroom.se för de 20 första som har skickat sitt intresse är välkomna <3
Religion-e1364999491675

Självklart får du ett svar från oss på ditt mail så att du vet om du är en av första 20 och självklart gäller inbjudan dig och en vän.

Förutom detta kommer vi även att ha ett litet erbjudande som gäller för kvällen så att vi har lite av allt det man förväntar sig när man går på en slags kundkväll.

Ingen modevisning pga. brist på plats men självklart skall Jessica och jag ha på oss var sin favorit så att ni får se något från leveranserna på oss för det bästa/värsta med vårt jobb är att vi är allt från vaktmästare till modeller =)
10417537_10152218254228660_8316298684931978644_n

Nu önskar vi dig en trevlig kväll och ta tillfället att hitta på något enkelt en helt vanlig höstlig torsdag kväll med och hos oss <3

/Michela & Jessica

4 thoughts on “Förhandsvisning Religion …

 1. Hej

  Ohh, det skulle jag velat gått på….Lite långt att åka från Stockholm…Men jag är säker på att ni får en super bra kväll…Lycka till
  Kram Nettan

  1. Hej

   Jag precis jag kommer kolla in webbshopen….Vill säga Grattis på namnsdagen idag, jag vet inte om ditt namn sägs som Mikaela?
   Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *