En storlek större och helg planering …

Vissa dagar passerar med att man känner att man både har gjort en massa och inte …

Några obekväma samtal har ringts och som ofta är det faktiskt så att även om det tar emot att ringa upp vissa personer i just det specifika ärendet så är det så skönt efteråt och man blir ibland tom. förvånad över hur trevlig just den personen var.

Älskar att bli överraskad åt det hållet =) och tummen upp för att förvåna åt rätt håll <3

Idag har första varorna för nya kommande webshopen dykt upp. Italienskt och coolt … Yes, en av mina många olika stilar =)

Älskar just den tishan som har nu kommit i svart och även om jag skulle hoppa över basken så älskar jag när modemänniskor vågar mer än vad man själv gör …
10396298_700659253343677_951601954914947788_n
Ett tips från många inom modebranschen är att köpa byxor som är lite för stora och inte allt för tajta för ett snyggare fall.

Samma sak gäller ofta för high heels … Det finns inget värre än att gå och ha ont i fötterna när man är på fest och vill vara fin samtidigt som man vill ha trevligt. Att lida i ett par högklackat är smärtsamt och förstör kvällen så välj en halv storlek för stora och lägg in ett inlägg istället. Har gjort felet med för små skor en gång och lär aldrig göra om samma misstag =)

Rymde från festen den kvällen då jag fick migrän av smärtan…

 

Apropå något helt annat så har jag nu bokat tåg till Kalmar för på torsdag eftermiddag åker Nicole och jag till My för att, för första gången, se hennes blomsterbutik och för att jobba/njuta/delta av Skördefesten som är på Öland i helgen.

Jag har faktiskt aldrig satt min fuffsing där så det skall bli riktigt kul att få se en ny del av Sverige samtidigt som jag får umgås med både My och Sara som jag var iväg en vecka i maj med.

Trots åldersskillnad så har vi en fantastisk vänskap och på Rhodos hade vi alla tre en underbar skön semester med avkoppling som nyckelord. Skulle misstänka att tjejerna inte skulle ha emot en ny resa i maj och inte jag heller <3

Tror att skjortan jag har på mig på bilden nedan finns kvar på REAN så titta in just under fliken rea om du vill kolla in i vår webbshop HÄR.1010142_10152099317173660_4400150926709662252_n
Kul även att Nicole och jag får göra en gemensam utflykt då vi annars har en benägenhet av att njuta av det italienska begreppet ”il dolce far niente” = konsten av att inte göra något …

För en gång skull skall vi njuta av ”il dolce far qualcosa” = konsten att göra något och Nicole ser redan fram emot att få jobba lite med blommor <3

Imorgon skall jag ta mig till gymmet efter många månaders frånvaro då jag längtar efter den rutinen som är träning. Målet är 3 gånger i veckan för ibland är även jag lite ”lagom” av mig =)

Nu skall jag pussa lite extra på min dotter som brände sina små fingrar när hon skulle värma té (thé =) i mikron… Poor little girl <3

Kram på dig <3

12 thoughts on “En storlek större och helg planering …

 1. skönt att höra att du också ska köra 3 ggr på gymmet…ska försöka nöja mig med lagom…och faktiskt beröma mig själv att jag går dit alla tre gånger..istället för att stressa mig o klanka ner på mig att tre gånger är för lite…:) hejja på! kram

 2. Hej

  Vad skoj och mysigt för er att åka till My på Öland, jag önskar er en super mysig helg.Då antar jag att ni åker med Kustpilen, när jag åker från Sthlm till min hemort åker jag med Kalmar /Kustpilen som jag byter till i Linköping…Nästa resa blir till jul som faktiskt är om 3 mån…Jisses vad tiden går…

  Till ditt tidigare inlägg om vad din blogg önskas innehålla, jag gillar den som den är, den har allt.Du bjuder på så mycket olika bra och trevliga och skojiga, intressanta inlägg, som gör att jag vill återkomma till bloggen varje dag…Du är bäst

  Kram Nettan

 3. Varmt välkomna till vår del av Sverige. Kalmar är en mysig stad, där bor jag. Öland o Skördefesten är en härlig aktivitet med mycket att se o uppleva. Hoppas ni får en mysig helg tillsammans.
  Kram fr en trogen bloggläsare//Lotta

 4. Åå vad mysigt.. jag var där i helgen och tillbringade den med min dotter. Det är en riktigt trevlig stad. Yrkesskadad som man är så kollade jag runt i lite butiker, men måste säga att det mest är såna riktiga dambutiker där..
  My’s affär är också jättefin, jag besökte den sist när jag var i Kalmar och köpte med mig lite blommor som fick åka bilen till huvudstaden.
  Önskar er en underbar helg, för det är såå mysigt att umgås med sina barn och att man faktiskt behöver byta miljö ibland. Jag behövde det verkligen denna gången.
  Kram!

 5. du är verklige en favorit! :) är så kul och läsa dina inlägg.. du inspirerar :) hoppas ni får mysigt på Öland! har sommarstuga där..saxnäs :) mysigt! bor i gbg men är där en hel del ! har du butik i Göteborg? kram

  1. Tack Lisa för orden <3
   Det skall bli riktigt mysigt att få se Öland och att få kvalitetstid bland blommor och festligheter …
   Butiken är i Borås men vi har webshop så då kan man shoppa hos oss oavsett var man bor =)
   Kram

 6. Hi, hi!
  Ändra inte på hur du skriver (the’), så charmigt. Jag hade en favorit, innan Jessica rättade dig; strusa. Idag fick jag en ny – fuffsing, huuur gulligt?! Detta är absolut ingen kritik då jag inte kan stava till ett enda italienskt ord.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *