Tillbaka till gymmet, utvecklingssamtal och pink …

Idag gjorde jag något jag ej har gjort på rätt så länge! Jag gick till gymmet för att träna!!!

Duktiga PT:n Anna Gren var på plats för att se till att jag nu kommer igång för jag behöver känna någon press i träningsfrågan. Vi gjorde ett ”Michela pass” som hon så fint kallade det då den innehöll sådant som jag uppskattar göra under ett träningspass.

Löpning, tabata på löpbandet och styrketräning. Fokus på mage idag och nästa gång skall jag ta riktiga bilder för att visa några nya övningar till dig som inte kommer på några när du väl är på plats.

Om jag går till ett gym själv står jag ofta där som ett ? då jag minns inga övningar och kommer ej på några nya. Kanske att du kan finna någon liten inspiration och tips vid de tillfällen som jag tränar med Anna.

Tack Anna för ett bra pass, är tom. nöjd med min första prestation och lär ha väldigt ont i magmusklerna imorgon =)

Duschade och bytte om hemma i lugn och ro då jag tillhör den skala människor som gillar att välja vem jag skall visa mig naken inför =) Denna ljuvliga oversize tröja finner du HÄR och den är i one size storlek vilket är underbart! Ha en vit skjorta under om du vill känna dig mer klädd/dressad …
IMG_4256
Vid 10 var jag  i min dotters skola för att gå tillsammans med henne på utvecklingssamtal. Väldigt pedagogiskt att barnen själva får ta hand om sitt eget utvecklingssamtal genom att visa vilka mål de hade sedan förra samtal, berätta själva vilka de tror att de har nått och vilka de måste jobba vidare med.

Kanske för att jag bara har ett barn och kanske för att jag är ensamstående mamma så förblir hon nog alltid liten för mig. Att se henne prata om sina prestationer och mål, att se hennes stolthet men även sårbarhet gällande andra saker man tog upp gjorde att hela jag ville bara krama krama och krama …

Hon är ju min lilla bebis som fortfarande vill bli kliad på kvällarna när vi kryper ihop under täcket, som fortfarande ringer för att säga att hon älskar mig och som fortfarande gråter och kommer för att få tröst i min famn när hon har slagit sig. Att se henne inta någon slags vuxenhet gör att jag blir lite förvirrad för jag förstår att i skolan är hon mer vuxen än vad hon är hemma.

Precis innan vi skulle gå in för att träffa hennes fantastiska lärare Ia så påpekade hon med ett skratt att jag inte skulle vara ”pinsam” då jag har nog en tendens att vara just det =)
DSC_0049
Ikväll är hon hos sin pappa med familj men imorgon är hon åter hos mig då vi skall ta tåget till Kalmar på eftermiddagen och hon har bett mig baka pizzabullar ikväll som hon skall få mumsa på tåget.

Någon kan visst baka och den någon är otroligt nog jag =)

Efter utvecklingssamtal var det bara att få hjälp med att ta bort extensions hos Lina  samtidigt som hon även passade på att lägga in en liten blekning då om ett par veckor skall en viss frisör i Stockholm ge mig den där naturliga looken =) som jag antingen kommer att gråta över eller bli otroligt nöjd med då målet är att håret skall få en möjlighet att växa ut …

Tack Lina och kollega för ert slit med att få bort så att Fazli kan sätta i nya fräscha imorgon.

När man hälsar på Lina i salongen där hon jobbar hamnar man i en pink world =)
DSC_0052
DSC_0053
DSC_0054
DSC_0056
Idag jobbar jag till 18.00 och kollegan har givit mig en liten lista =) Hon älskar listor och gula post it lappar men har tvingats sluta med de gula lapparna som jag tycker syns överallt annars och som faktiskt stressar mig av bara synen på dem =)

Nu skall jag jobba klart och fixa några små måsten innan bakning av pizzabullar kallar ikväll =)

Vi kanske hörs senare <3

4 thoughts on “Tillbaka till gymmet, utvecklingssamtal och pink …

  1. Hej!
    Tittade efter dig på föreläsningen jag var på ikväll (efter tips på bloggen). Den var mycket bra och om du vill får du gärna låna boken vi fick!
    Kram

  2. Som vanligt läser jag dina texter till morgonkaffet. De är som honung och jag får ytterligare lite mer energi och drar på smilbanden. Tack M för en mysig och tänkvärd blogg! kram E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *