Collage övning …

Buongiorno <3

Igår kväll försökte jag mig på konsten att göra något annat med bilderna men lyckades inte riktigt hela vägen då det blev en vit rand mellan två av korten som jag ej fick bort …

Övning ger dock färdighet så vid nästa tillfälle blir det nog riktigt bra =)

Det finns så otroligt många bloggare/bloggerskor numera som är så otroligt duktiga och driftiga. Kanske är det så att de unga har vuxit upp med sina datorer och kan göra en massa med korten de tar eller så har de bara spenderat en massa tid på att lära sig, eller kanske både och …
PicMonkey Collage
När vi pratade om bloggar så tyckte Jessica att jag borde blogga mer om mode, visa bilder från vad jag gillar från de stora modehusen, trenderna just nu, hiss och diss or whatever.

Vad saknar du i min blogg eller om vi vänder på det så att det låter mjukare. Vad hade du önskat att jag hade skrivit mer av? <3

Tacksam om några av er kan komma med synpunkter =)

14 thoughts on “Collage övning …

 1. Och jag som tycker din blandning av allt är perfekt just nu!
  De stora modehusen i all ära, men det känns så långt från min verklighet och vardag. Jag vill se vad du har på dig och vad ert eget lilla modehus har fått hem mm.
  Du är väldigt duktig på att få fram och lansera era kläder. Dina bilder och texter skapar ett ”vill ha” hos mig. Och det gäller inte bara kläder. Jag låter mig gärna inspireras av vad du valt för färg på naglarna osv. Har t o m bokat Sunwing Side East Beach i oktober haha.
  Handlar inte om att jag vill vara som dig eller har dålig fantasi, du får helt enkelt fram det bästa av det mesta (och tvärtom).

  Kram till dig min inspirationskälla =)

  1. Vad glad jag blir <3
   Att få vara någon slags inspiration gällande vissa saker är en otrolig komplimang och helt plötsligt hör jag mig själv tänka som min dotter "jag gillar komplimanger" =)
   för även om jag tål och tycker att konstruktiv kritik är intressant så nekar jag inte att positiv feedback gör mig glad =)
   När det gäller Side så hoppas jag att jag fick fram att vi verkligen inte gjorde något alls men åk gärna till stranden för vi gjorde verkligen nada =)
   Hoppas du får en fantastisk semester och nästa sommar blir det Italien för jag hoppas locka svenskar att åka till mitt land som är en äkta semesterresa mer än många andra =)
   Kram <3

 2. Hej
  Det som gör att du är unik, är din blandning av privatliv, kläder, filosoferande tankar, småbutik, date, hår m.m.
  Du bjuder på dig själv helt enkelt..

  Skulle du göra den mera klädesinriktad med stora modehus m.m. så finns det sååå många andra bloggar redan ex Martina Bonnier.
  Man måste stå ut och hitta sin nisch för annars drunknar man bland alla andra.
  Lycka till!!

  1. Menar du att Versace inte känns som jag =)? Håller nog med dig fullständigt … Det finns så många bra bloggar som inriktar sig mot mode och trender och där är jag nog ute lite =) men inne gällande annat kanske, om man skall tro era kommentarer <3
   Vi håller det intressant då och fortsätter men kanske att jag skall våga berätta lite mer? =)
   Kram och tack för din synpunkt <3

 3. Jag tycker om din blandning från affären, privat, lite filosofisk. Jag saknar inget, men gör som du känner passar bäst för dig. Ha en härlig dag

 4. Hej!
  Håller med de andra som gillar blandningen. Du har en personlig och läsvärd blogg som tilltalar mig. Fint att du ibland vågar skriva om sådant som känns svårt och jobbigt, det blir mer äkta då. Vissa bloggar blir man knäckt på då allt hela tiden är så toppen och perfekt, vilket det ju sällan är i verkligheten……
  Keep up the good work!
  Från en utflyttad boråsare.

 5. Jag tycker som dom andra. Saknar ingenting. Tycker att du lyckas förmedla det mesta och din blogg är min favorit av de jag läser.
  //kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *