Borås by night …

Buonasera!

Precis hemkommen från en liten pw kring småstaden och mamma mia, vad fint det är vid Sandwallsplatsen när mörkret faller.

Man kan inte annat än att säga att där har Borås lyckats bra och jag ser nu fram emot den där lilla vattenkanalen som skall byggas och som skall förgylla gatan utanför vår butik.

Jag ser framför mig en liten mini Venedig men förstår att det blir långt ifrån det. Ibland lever jag i en liten egen bubbla där jag gör saker och ting roligare och finare än vad de blir eller är i verkligheten <3

En försvarsmekanism kanske =)

Har du sett den gamla filmen ”Snyltgästen” med Goldie Hawn så får du där se en ytterligare variant av vad jag menar … Det hade varit skönt ibland att göra som hon gör i filmen … Se den om du inte har, en rolig familjefilm =)
IMG_4574
Medan jag gick min lilla promenad med Knut så ringde jag min dotter för att fråga hur hennes andra tennislektion hade gått idag och det var med glädje hon sa att det hade gått bra, att det var den bästa av dessa två lektioner som hon har haft då hon kände att hon var bra idag och hade fått beröm för det.

”Jag älskar att få beröm mamma” … De där orden gjorde att mitt hjärta smälte för visst är det så att vi alla älskar att få beröm. Jag älskar också att få höra de uppmuntrande orden trots att jag snart är 43 år.

Jag är nog dålig att ge beröm till min omgivning men älskar att få det, den eviga dubbelmoralen som egentligen inte är dålig menad men bara något ”jag glömmer bort att ge” (med undantag till min dotter).

Just när det gäller beröm kan jag sakna läraryrket för där gav man och man fick höra de snälla orden som gjorde att man sträckte på sig lite extra när man gick i korridoren. Att jobba i butik är inte samma sak gällande det tyvärr … Som alltid finns det nackdelar och fördelar med de flesta valen vi gör men kunde inte annat än att känna värme när Nicole sa just orden som många av oss längtar efter själva …

När det gäller butiken har vi idag fått hjälp med att ändra några bilder på första sidan i webbshopen så titta in hos oss HÄR för att se att något har faktiskt hänt =)
999629_335528319954102_2690404519488754832_n
Apropå webshop skall jag ha telefonmöte imorgon med de som skall göra den nya webshopen som jag skall driva men inte äga och snart kommer även de första varorna från Italien som skall säljas i den och då från ett märke som ej finns här i Sverige.

Otroligt spännande skall det bli och webshopen skall heta Furia.se, ett namn med en stor betydelse från barndomen för mig och förklaringen bakom namnet kanske kommer en dag, men inte just idag =)

Du kan redan nu följa den nya kommande webshopen på instagram under @furia.se <3

Nu skall jag jobba på lite med att svara på några mail och så skall jag ringa ett par samtal för att planera helgen …

Önskar dig en mysig kväll, tänd några ljus och njut av mörkret …

 

 

 

6 thoughts on “Borås by night …

 1. Gokväll i stugan

  Visst är det mysigt att stället där man bor på fixar och förnyar att det blir trevligare..Och det är inget fel om du förskönar något det är gulligt när du berättar och det är bra för då vill jag veta mera…

  Haha jag älskar filmen Snyltgästen vet inte hur många gånger jag sett den….Jag gillar verkligen Goldie Hawn…Jag är redo och följer Furia för alla snygga kläder som kommer komma in hihi

  Ha nu en fortsatt fin kväll
  Kram Nettan

 2. Hej!
  Då skall du få lite beröm från mig just med tanke på ”din lilla bubbla”.
  Jag tycker du har en förmåga att beskriva de allra enklaste ting, som ngt alldeles extra. När man vanligtvis beskriver en ordinär kväll med att man drack en kopp te och satt och slöade i soffan så skriver du att du ser fram emot att krypa upp i soffan med en kopp the (bara den stavningen gör det genast lite mysigare).
  Så ta inte hål på bubblan utan låt oss krypa in ibland och få dela den känslan!
  Kram
  Anette

  1. Tack Anette <3
   Hahaha! Ja, vissa ord kan jag efter 20 år i landet inte riktigt stava till =) och thé är nog en av dem =)
   Tack snälla för orden och självklart skall de som vill läsa få ta del av de små beskrivningar som är ngt personliga =)
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *