Feng Shui & rabattkod …

Morgonen startade med lite förhör då min dotter hade NO prov idag och ena delen gick väldigt bra tyckte hon medan andra halvbra då hon inte riktigt mindes den sista delen. Håller tummarna …

Måndagar börjar hon inte förrän 9 vilket passar så klart utmärkt, en skön mjukstart när en ny vecka börjar är alltid välkommen.

Måste fråga er: har ni också en massa skor i hallen? Jag försöker verkligen plocka undan men de har en tendens att komma tillbaka =) Enligt feng shui så är det viktigt att ha det städat i hallen då det är det första rummet som möter dig när du  kommer in.

Försöker leva upp till åtminstone det men insåg av kortet att döma att jag misslyckas ibland =)

Sortering av skor är nästa projekt och jag erkänner, vissa är mina …
DSC_0035
Knut var sååå söt med tassen på lillmatte när hon skall gå till skolan …<3
DSC_0037
I butiken idag har vi skyltat om lite och fixat lite annat.Fyra nya leveranser från Love Forever har också anlänt till butiken och de finns redan ute i webshopen HÄR. Ni får som vanligt ”nöja er” med framför spegeln bilder tills de fotas ”på riktigt”.

Dagens outfit var de sköna byxorna från italienska GAS HÄR och tisha från Tigha HÄR. Skriv koden FvKERGo6VD vid beställning från valfri vara/valfria varor så får du en rabatt på 60:- vilka motsvarar frakten som vi annars debiterar.

Rabattkoden gäller fram till nästa måndag <3

Byxa och tisha för ca 1500:-, ett ok pris för två delar som är användbara, sköna och snygga.
IMG_4031
Armbandet jag har på bild har Miss Gynning bloggat om för några dagar sedan. Vi säljer de i butiken då det är vår Carros man som säljer de till butiker. Du finner de HÄR.

Tack vore negativa joner i detta snygga armband får du bland annat bättre koncentrationsförmåga och sover bättre. Många fördelar i ett samhälle där vi annars utsätts för alldeles för många positiva joner. Förutom effekterna får man ett snyggt och glittrigt armband som nog är den anledningen som gör att jag har mitt =)

Nu skall fröken Castellari tvätta håret och jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt…

Önskar dig en skön kväll så länge <3

5 thoughts on “Feng Shui & rabattkod …

 1. Skor, skor, skor!! Försöker lära mina barn att när vi hämtar upp ” nya” skor från källaren ta vi med oss ett par ner igen så slipper man snubbla fram när man kommer hem. Kram & trevlig kväll

 2. Avskyr skostök och tråkiga skoställ. Vi har istället tillräckligt med skoskåp för att svälja allas skor. Skulle gärna ha en stor skjutgatderob för att få in alla jackor med men det har vi inte plats med just nu.

  1. Jag har ett skåp i hallen där alla skor slängs in men dags att rensa den från ”sådana som är för små” då min dotters fötter har vuxit och då vissa är ändå ”out of season”. Ogillar verkligen att alla står på golvet så imorgon är det rent och snyggt i hallen igen =)

 3. Hej

  Ja du sko/stövel problem i hallen det har meeee…Jag försöker ta undan direkt när jag använt osv…Men rätt som det är står det huxflux så mycket att jag inte har någon hall mer..hihi och då bor jag själv..

  Ha en fin tisdag
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *