Att vilja göra läpparna mindre …

Är du känslig för att läsa om ett ytligt inlägg som handlar om fåfänga från början till slut råder jag dig redan nu att hoppa över till en annan sida för nu handlar det om utseende och ytlighet, sådant som de flesta av oss är ”skydliga” till men i olika former och i olika grad.

Att jag har gjort läpparna har väl de flesta gissat sig fram till men saken är den att sist jag la in Juvaderm i dem var för över 2 år sedan och trots att jag har gått och väntat på att de skulle bli mindre så har detta inte skett. Jag fick helt enkelt valuta för pengarna =)

Självklart har jag blivit lite blind för hur stora/små de är då jag som mina närmaste vänner ser mig dagligen och har vant mig …

När jag besökte Jenny sist jag var på hennes klinik berättade hon att de kan hjälpa mig med att ta bort Juvaderm ur dem.

Detta åstadkommer de genom att spruta in ett medel som löser upp det som gjorde dem större en gång i tiden. Jag hade verkligen ingen aning om att detta var möjligt så en tid  för att få tillbaka mina naturligare läppar är bokad.
DSC_0043
Ser fram emot resultatet och rådet till dig som vill göra de större är att ”överdriv inte”, lyssna på läkaren och tänk att din bild om hur du ser ut är inte alltid den rätta då man blir lätt ”blind” angående sitt eget utseende.

Bilden och artikeln är hämtad från veckans Hänt Extra …

 

 

11 thoughts on “Att vilja göra läpparna mindre …

 1. Hej Michela!

  Jag testade det för ca 1 år sen pga av jag hade 2 små knölar på läppen pga filler..
  Jag fick nästan panik när mina läppar försvann

  1. Hela min första kommentar kom inte med.. Nej jag fyllde på dom igen, fort som 17 ;) kändes konstigt utan :o

 2. Jag fyllde på mina med kroppseget fett Det blev hemskt! Jag fick enorma läppar vilket inte passade mina små ögon och näsa haha Kommer nog aldrig göra om detta men kanske fyller på med något annat material och isf inte på sidorna i läppen för det ser ankigt ut. Dina läppar ser bra ut tycker jag.Lycka till!

  1. Det är alltid en stor risk det där och just läppar kan verkligen ge ett ”dumt” utseende om de inte görs rätt så jag är inte den enda då som hamnat i känslan om att det blev för mycket vid sidorna … Skönt att det går att rätta till men hur gjorde de med dig? Tog de bort fettet igen?
   Tack snälla …
   Kram

 3. Nej Jag började frenetiskt att massera mina läppar hela tiden Så småningom gick fettet ur. Det konstiga var att dom sa att det skulle sitta i 10 år med kroppseget fett men det var ju som tur inte sant.. Det kanske är lite olika på vad man har för fett inte vet jag. Jag är glad att det försvann! Vill inte ha tunna läppar ju men inte heller en jättemun som jag hade.. Fy vad jag såg knasig ut Hahaha Kommer aldrig glömma det! :D Nu är jag rätt nöjd med mina vanliga läppar även om jag skulle vilja ha lite putigare..:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *