Guld i hallen …

Nu är det söndag kväll och snart är det en ny vecka … Kunde man inte göra söndagar lite extra långa? =)

Nicole har haft sin kompis Matilda här och de har skrivit lappar som de sedan har gått och hängt på City och i några fik där de erbjuder sig utanför skoltid att rasta din hund, gå och handla åt dig eller passa ditt barn. Medan de läste upp för mig det de hade skrivit log jag för de hade formulerat sig sakligt och snyggt och gjorde verkligen PR för sig i de raderna de hade fått ihop. Precis det man skall göra och jag hoppas att någon hör av sig …

Bor du i Borås får du gärna maila mig på michelacastellari@hotmail.com för det är jag som är agenten som måste först godkänna eventuella kunder =)

Apropå något helt annat … Tidigare idag la jag ut på Instagram en bild från lite guldig inredning från Mariella Inredningar och sa sågs Amanda (som äger och driver denna underbara butik med sin mamma) och jag runt Ramnasjön. Vi bor i samma hus, sommaren har gått utan att vi har stött på varandra och just idag efter min bild så ses vi.

Är det inte märkligt ibland? =) Vi gick följe och pratade om sociala medier, affärer och trender. Jag älskar så klart inredning och allt ni ser på bilderna nedan (förutom min hund) kommer från hennes exklusiva boutique här i Borås, bara 50 meter från våran. Deras webshop kommer nog innan Jul men vill du kan du så klart alltid ringa till dem och beställa det som önskas.

Deras tel.nr. är: 033-107576
DSC_0040
DSC_0041
DSC_0043
DSC_0044
Knut kopplar av med sin lilla leksak …
DSC_0032
Jag skall fortsätta förhöra min dotter om örats många funktioner och så skall jag läsa lite om näthandeln…
DSC_0039
Med The Little Showroom igång sedan 8 månader och med en ny som skall förhoppningsvis vara klar till november så har jag en hel del att lära mig och tänka på …

Önskar dig en trevlig kväll <3

4 thoughts on “Guld i hallen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *