Hår i luften …

Buongiorno principi/principesse! =)

Morgon startade så klart men en av de sakerna man längtar mest efter, morgonkaffet och plockandet från en riklig buffé där nyttigher & onyttigheter blandas för att man inte skall känna att man väljer ”sida”.

Min tallrik är en kompromiss mellan jaget och överjaget och jag erkänner lite syrap på de där smaskiga panncakes =)
DSC_0027
Är det bara min dotter som äter snabbt och som bara vill lämna buffén när jag inte ens har hunnit dricka upp mitt kaffe?

Ni anar inte hennes ansiktsuttryck om jag skulle få för mig att ta en andra kopp kaffe! =)
DSC_0028
Igår kväll när Nicole tog sitt kvällsdopp låg även ett danskt par i vattnet och såg så där kära ut och kanske att de hade druckit ett glas för mycket av det goda. Trevliga och väldigt pratiga var de dock vilket är självklart kul när man åker som ensam mamma på en semester.

De gav Nicole en badring där man kan ligga och sola som de själva hade fått av någon som hade åkt hem igen. Sådant kastas annars för ”självklart” vill man på hotellet att vi gäster köper nytt. Återanvändning är nog inget man tänker på när pengarna styr …

Den danska pratglada kvinnan visade i topless för Nicole hur man kan hoppa in i ringen och dyka under den vilket hon idag skulle testa. Log när jag såg att jag lyckades fånga ”hår i luften” =)
DSC_0031
Vi tar var vanliga paus från solen mitt på dagen för Nicole känner av lite i ansiktet och jag på ena axeln att solen är både varm och stark och båda hoppas att det är regn i vår småstad när vi landar så att vi kan få njuta av lite frisk luft efter att ha njutit av värmen.

Låtsades kolla om bikinin var torr på balkongen för jag vill gärna sätta mig ute en stund men vår ”pratiga granne” sitter där också och vet inte riktigt om jag vill höra att han nu förlåter kanske sin fd och att hon är ”lite lik mig”.

Min dotter kommenterade med ”mamma, är hans fd sååååå ung?” och ville bara krama och pussa henne för denna tacksamma kommentar hon gav mig, ibland nöjer vi oss med lite …
DSC_0044
Får väl gå ut och höra fortsättningen på hans historia helt enkelt =)

Helg men webbshopen är öppen och nya Please finns nu HÄR <3
IMG_3129
Denna vackra luvtröja från vårt nya märke Anni Carlsson har vi bara 2 av, den finner du HÄR men om du vågar som mig lite mer glitter så har du min favorit HÄR, den är med här i Side men för varmt för den …
1027
Nescafé och balkongen nu 30 minuter till innan det är dags för poolen igen …

Kram från oss i värmen <3

5 thoughts on “Hår i luften …

 1. Hej

  Så coolt fotot blev på Nicole med håret…Ja ibland kan det bli lite väl mycket historier på balkongerna…haha…Jag älskar ju mina please byxor, jag undrar i ett annat inlägg var det en annan jeans byxor och en topp till som man skulle ringa in och beställa ..Men jag undrar kan jag ta ett par please byxa och topp?hihi
  Kram Nettan

 2. Hej

  Jag glömde skriva att det är svarta please jag vill shoppa, jag har ju ett par redan men vill ha ett par till …Om det går…? Och om de finns i min storlek
  angående toppen vilken är skönast Happiness LV eller Happiness I hate your….

  Jodå jag betalar över telefonen om det går med beställningen
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *