Kvällen är bäst …

Ytterligare en dag vid poolen har spenderats, idag mestadels i skuggan då det är HOT.

Trots att vi har tillgång till hotellets strand med en minibuss som kör gästerna dit och trots att jag skulle vilja åka på någon utflykt så vill min dotter bara vara vid hotellet. Variation är inget mål för henne och med tanke på att vi är här totalt bara en vecka så känner jag inte för att visa att ”det är jag som bestämmer”.

Jag är mer den som mutar, jag är ju trots allt italienska =)

”Om du följer med till stranden imorgon och då med ett leende på läpparna så får du en slush att dricka” eller ”om jag får ta kort på oss tillsammans så betalar jag den ena presenten du har köpt till pappa … ”

Resultatet för 2 dagar sedan på Insta blev tom. ett leende =) Båda nöjda med att vi fick som vi ville och självklart har jag försökt förklara att allt behöver inte ha ”ett pris” men är man snart 12 år så försöker man ibland =) och är man snart 43 känner man igen sig för jag försöker också men med annat … Slushen kan jag vara utan =)
IMG_3094

Den bästa tiden är nu på kvällen. Vid 19 börjar alla lämna poolen, solen börjar gå ner och himlen är som vackrast …
DSC_0030
DSC_0032
På ena restaurangen har vi köpt lite middag som vi har ätit på balkongen och nu skall jag ta en dusch till innan kvällens underhållning väntar vid 21.30 …

Show time!

2 thoughts on “Kvällen är bäst …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *