Turkisk buffé på hotellet …

Första kvällen på Sunwing East Side Beach (HÄR till hotellet) håller på att avrundas mot sitt slut …

Då vi var trötta efter att ha varit vakna sedan 3.30 orkade vi ”bara” att gå till den turkiska buffén man kunde äta på en av restaurangerna här på hotellet samtidigt som vi utforskade lite hotellet och omgivningarna.

Det var en stor buffé som välkomnade oss och det var bara att ta en tallrik och testa lite av det som lockade.DSC_0027
Även om detta är ett familjehotell så är det inte så många barn just nu. Rätt så skönt att det är mer blandat än när det är högsäsong.

Gemensamt för de flesta barn på buffèn var dock att alla tog ett kanderat äpple som efterrätt. Den lockar nog med sin vackra fina färg och nyfikenhet över hur den smakar är nog en stor frestelse …
DSC_0029
DSC_0033
DSC_0031
Efter att ha suttit och ätit en stund gick vi till poolerna då Nicole har bestämt att varje kväll skall innehålla ett bad så jag satte mig på en av solstolarna och njöt av den sköna kvällen medan en glad dotter ropade ”mamma, imorgon skall jag också bada, så skönt!”

Nöjd dotter, nöjd mamma, så enkelt är det =)
DSC_0035
IMG_2966
Lyckan är att bada om man heter Nicole <3
DSC_0038
Apropå min dotter så fick hon förfrågan om att skriva 4 inlägg till hemsidan och webbshopen ByEngberg som säljer underbara vackra kläder till barn/tjejer/killar upp till 12 år.

Vill du läsa Nicoles första inlägg av fyra som hon skrev första skoldagen klickar du enkelt HÄR.

Tycker själv att det är ett bra sätt för att skriva, tänka hur man vill uttrycka det man vill förmedla och få ihop grammatiken och rättstavningar (då svenska inte är mitt modersmål så är jag medveten om att jag själv gör flera fel =)

Hemsidan är en underbar och oskyldig sådan så väldigt roligt att ha fått förfrågan speciellt med tanke på att det är fantastiska märken och kläder som finns där att köpa.

Ett inlägg skall hon skriva från semestern har hon sagt =)

Nu tackar vi Castellari för oss, Nicole skrattar åt att ”grannen” satte på lite mer musik för att nu sänka volymen och vi gör oss klara för en god natts sömn …

Buonanotte från oss på Side <3

8 thoughts on “Turkisk buffé på hotellet …

  1. Åhhhh..avis…vi var ju där i höstas och skulle gärna åka dit igen! Killen som skär i melonen, är världens gulligaste. Jättetrevlig och glad mot alla barn. Barnen stod i kö på mornarna och han skar fina frukt-”prydnader, som man kunde äta. Det där lilla extra som är så mysigt. Själv älskade jag fetaosten och tomaterna, och gärna lite fruktsallad och kaffe till frukosten. Mysigt. Ser fram emot att följa er denna vecka på detta härliga hotell i Side. Ha en härlig semester!

  2. God morgon!

    Åh vad det verkar härligt! Du får gärna berätta mer vad du tycker/tyckte om Turkiet. Jag har aldrig varit där och är lite tveksam då jag inte gillar när det skall komma massa försäljare, inkastare på restauranger osv … har lyckats hitta resmål ändå där de inte är så :).
    Skulle iaf vara kul att höra din åsikt :).

    Det ser iaf lite finare ut än Rhodos ;). Iofs hade inte haft något emot att åka tillbaka nu :).

    Ha en super duper skön semestervecka! Ser fram emot lite mer inlägg från Side.
    Kram Lotta <3

  3. Merhaba!

    NJUT av ledigheten, njut av mor-dotter tiden, njut av värmen, maten !
    NJUT!
    Jag följer er på bloggen här och tackar för alla fina bilder, kul att titta på.
    Jag hade chansen att följa med på Formex-mässan och såg fina dig gå modell på Love forever-modevisningen .Mycket snyggt och du är ju så fin!
    Jag ska åka på KOS en vecka den 5:e september och ser så framemot solen och att bara vara!
    Tack för att du är just du!
    Många kramar från Jaana i Bålsta. ( Jag som drömmer om era kläder i större storlekar)
    Ha det så gott.

  4. Hej igen! Vi promenerade aldrig ner till stranden pga att det gick bussar hela tiden ner dit (gratis). Prommisen tog vi längs med stranden i stället. Man kan gå ända bort till ”Old” Side, men det är långt och svettigt. Härligt att bada i havet som omväxling till poolen. Solstolar får man hyra där nere, och all inklusive ingår ej. Men dricka och glass mm, är ju rätt billigt. Vi snålade dock lite och tog bara med oss vattenflaskor från baren på hotellet. Önskar er fortsatt härlig semester!

  5. Så kul att få ”följa med” på er resa här via bloggen. Jag gillar verkligen att du skriver ofta och delar med dig av det du/ni gör :)

    Jag läste din dotters blogginlägg, och hälsa henne att det var riktigt bra skrivet! Hon är nog en blivande bloggerska hon oxå kan jag tänka mig :)

    Hoppas ni får en fortsatt härlig semester!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *