Framme på Sunwing East Side …

Efter att ha gått med glädje upp vid 3.30 på natten är vi sedan lunch framme på Sunwing East Side Resort och har redan njutit av några timmar i solen.

Vilken värme!!! Nicole skrattar åt att jag påpekade vid några tillfällen att hon skulle ha med sig åtminstone två lite tjockare tröjor =) Helt klart helt onödiga, här är det bikini och de allra tunnaste sommarklänningar som kommer att användas, nothing more …

Vi har balkong mot poolen och visst känns utsikten som rena semestern?
DSC_0031
Medan jag låg nere på en av solstolarna så tänkte jag på vad mycket man tror sig veta om folk efter bara 3 timmars iakttagelse.

Det är ganska intressant vad som får oss att dra olika typer av slutsatser och så undrar man hur rätt/fel man egentligen har.

När jag kom till balkongen hejade glatt grannen på balkongen bredvid och hälsade oss välkomna. En härlig man i 60 års åldern som spelar högt musik och precis sådana låtar som jag själv gillar =) Det säger en hel del om min musiksmak.

På bara några minuter berättade han att han har varit ute på en båt i flera veckor som någon slags försoningsresa med sin kvinna men det blev visst inte så mycket försoning i slutet skrattade han glatt… Fick reda att han reser 7-8 gånger om året och att han blandar dyrare med billigare resor (denna tillhör de billigare =) Ibland får man reda på mycket utan att ens ha frågat men ibland är vi människor mottagna och öppna för att socialisera vilket man kan säga att denna härliga man är.

”Grannen”som jag kallar honom även om jag redan vet om hans farbror Lennart som byggde delar av Key West och att sonen Rickard är den som ligger bakom spellistan som nu spelas med höga toner på balkongen är helt klart en man som gillar att leva livet.

En kille från hotellet kom upp med ett fruktfat till oss och en flaska vin fanns som en välkomnande. Nicole och jag högg tag i lite frukt direkt och njuter innan vi skall faktiskt bestämma vilken av de 4 restaurangerna på hotellet som kommer att få stå för menyn ikväll.

Är otroligt trött så det blir att komma till sängs tidigt för att välkomna en riktig skön semesterdag imorgon som självklart kommer att även innehålla underhållning på hotellet som avslutning för är man på Sunwing så är man =)

 

 

2 thoughts on “Framme på Sunwing East Side …

 1. Hej

  Härligt att höra att ni har värme…Vilken fin utsikt…Mys att sitta mumsa på den balkongen och kolla runt…Ni kommer ha de underbart tror jag…..Jag har börjat arbeta idag efter semestern…Uj uj vad mejl, visserligen har jag sett alla mejl i min Iphone och svarat på endel eftersom jag håller med fakturor… .dagen gick fort efter ett tag känns det som man inte vart borta haha
  Trevlig semester
  Kram Nettan

  1. Ja, det går fort att komma tillbaka och glömma känslan om att man har varit iväg =)
   Lycka till du med med allt efter semestern, här skall vi njuta i 7 dagar innan mina rutiner och plikter kallar tillbaka till vardagen =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *