Längtan till frukostbuffén …

En av de bästa momenten på en semester är nog att gå ner till en frukostbuffé där ingen hysteri råder.

Just detta är en av de stora fördelen med att åka i augusti när skolorna har börjat för man kan inte annat än att le/reta sig på alla de som redan vid 6 går ner och ”tingar” solstolar innan ens resten av gästerna har vaknat. Någon slags primitivt beteende tar över våra sinnen för att få ta plats även om skyltar säger att man ej får tinga innan man verkligen skall lägga sig där. Det är då man skall lura systemet genom att placera solstolen, boken eller annat som skall få andra att tro att detta är ”på riktigt”.

Allt detta slipper man nu. Det är en helt annan lugn vid frukosten och vid poolen och jag som ej uppskattar just den hysterin är otrolig tacksam för detta.

Buffén på Sunwing East Side Beach är enorm och alltid gulligt när man ser att barnen har låga bord där de kan själva hämta sin egen buffé. Små detaljer som dock uppskattas som förälder till små barn. Ingen äggröra och ingen bacon men en massa annat mumsigt, nyttigt och onyttigt fanns att äta.

Vi plockade till oss lite onyttigt men lämnade det mesta. Kaffe, en mini panncake och vattenmelon fick räcka i värmen för det är verkligen varmt här.
IMG_2976
Igår kväll vid 20 tiden var det 30 grader så ingen behöver frysa direkt …

Vi har köpt en luftmadrass och jag har legat i poolen på den i minst en timma medan Nicole har simmat runt. Nu gick vi upp till rummet för att ta en solpaus mitt på dagen och för att kanske överväga att åka till Side redan på tidig eftermiddag då lillan vill ej missa kvällsshowen.

Lovar att berätta lite mer om hotellet och om lite fakta kring det vi själva ser och uppelver men måste erkänna att Nicole är tydlig med att påpeka att hon vill bara sola, bada och gå lite på stan. Utflykter och upplevelser längtar hon inte till =) och som ofta så anpassar man sig efter sitt barns önskemål =)

Kram så länge från en varm Side <3

Då jag har ändå lite koll om webbshopen så en enda XS kvar (stor i storleken) på DEN HÄR blusen där 15 stycken såldes på 2 dygn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *